Een woonlastenverzekering uit Eindhoven

Als u een woonlastenverzekering bij ons in Eindhoven, Brabant, gaat afsluiten, dan kunt u bij arbeidsongeschiktheid uw woonlasten blijven betalen. TAF is gespecialiseerd in verzekeringen die uw inkomen en vermogen beschermen, waardoor het afsluiten van een woonlastenverzekering bij ons in Eindhoven, Brabant, zeer verstandig is. Wij combineren uitstekende voorwaarden met een scherpe prijs en goede service. Ruim 700.000 mensen zijn hier erg tevreden mee, zoals blijkt uit onze beoordelingen en prijzen.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarde

Een onafhankelijke adviseur

De woonlastenverzekering die u bij ons in Eindhoven, Brabant, kunt afsluiten

U kunt bij ons in Eindhoven, in Brabant, diverse verzekeringen naast een woonlastenverzekering afsluiten die naadloos aansluiten bij uw wensen:

  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, deze verzekering beschermt uw inkomen en vermogen wanneer u arbeidsongeschikt raakt. Wij bieden zowel een verzekering aan voor ondernemers als voor werknemers. Ondernemers krijgen geen steun vanuit de overheid bij arbeidsongeschiktheid, waardoor het essentieel is om deze verzekering af te sluiten.
  • Een overlijdensrisicoverzekering, deze verzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden niet in de financiële problemen komen wanneer u overlijdt. Zeker wanneer uw huishouden afhankelijk is van uw inkomen is deze verzekering aan te raden.

De woonlastenverzekering en eerdergenoemde verzekeringen die u kunt afsluiten bij ons in Eindhoven, Brabant, zijn volledig af te stemmen op uw wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een volledige of een gedeeltelijke dekking, zodat u alleen de risico’s indekt die voor u van belang zijn. Een onafhankelijk adviseur gaat met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen, om een passende verzekering af te sluiten.

Stel gerust uw vragen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de woonlastenverzekering of een andere verzekering die u bij ons in Eindhoven, Brabant, kunt afsluiten? Neem dan gerust contact op met een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de buurt. Hij of zij voorziet u van gedegen advies zodat u een passende woonlastenverzekering kunt afsluiten bij ons in Eindhoven, Brabant, die naadloos aansluit bij uw situatie.