Een woonlastenverzekering voor de zzp

Een woonlastenverzekering is cruciaal voor de zelfstandige ondernemer, aangezien een ondernemer geen recht heeft op steun vanuit de overheid als deze zijn of haar inkomen verliest door arbeidsongeschiktheid. Echter, de vaste lasten lopen door. En de vraag is of u als ondernemer deze nog kunt betalen. De oplossing is een woonlastenverzekering voor de zzp. Deze verzekering beschermt (gedeeltelijk) het inkomen en vermogen van een zelfstandige.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarden

Een onafhankelijke adviseur

De voordelen van een woonlastenverzekering voor de zelfstandige ondernemer

Een woonlastenverzekering voor de zzp afsluiten bij ons in Eindhoven, biedt een zelfstandige ondernemer veel voordelen:

  • Een jaarlijkse verhoging van het verzekerde bedrag, zodat de verzekering bij uw persoonlijke situatie blijft passen.
  • De vrijheid om de verzekering zelf samen te stellen. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de looptijd en wanneer de verzekering ingaat.
  • Een scherpe prijs, wij bewijzen dat een woonlastenverzekering voor een zelfstandige niet duur hoeft te zijn.

U kunt bij ons verschillende verzekeringen met gunstige voorwaarden afsluiten tegen een scherpe prijs, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een overlijdensrisicoverzekering.

Ga voor een passende verzekering

Bent u als zelfstandige geïnteresseerd en wilt u een woonlastenverzekering voor de zzp afsluiten? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt en bespreek uw wensen. Deze helpt u graag bij het afsluiten van een verzekering die past bij uw persoonlijke situatie en uw budget. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind er een in de buurt.