Ons verhaal

Wij zijn TAF, aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij zijn expert in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen. In 2005 bestormden wij de markt met woonlastenverzekeringen. In 2007 introduceerden wij de TAF Overlijdensrisicoverzekering omdat wij een grote behoefte zagen in transparante levensverzekeringen met een scherpe prijs. Hiermee schudden wij de markt voor overlijdensrisicoverzekering zodanig op, dat de gemiddelde premies in Nederland 40% daalden. Inmiddels sloten al meer dan 500.000 mensen op aanraden van hun financieel adviseur een verzekering bij ons af.

Onze ambitie

We willen mensen helpen om zo onbezorgd mogelijk te leven. Door eenvoudige en transparante financiële oplossingen te ontwikkelen die inkomen en vermogen beschermen. Verzekeringen met de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs. Geen kleine lettertjes, maar een uitstekende dienstverlening.

De beste voorwaarden tegen een scherpe prijs én een uitstekende service. Wij bewijzen dat het kan:

Maximale score op voorwaarden en prijs
Al negen jaar op rij is onze overlijdensrisicoverzekering bekroond met de maximale 5 sterren door onafhankelijk instituut MoneyView.

Uitgeroepen tot beste dienstverlener
Onafhankelijke adviseurs riepen ons uit tot beste partner in het Adfiz Prestatie Onderzoek.

Klanten geven ons een 8,2
Klanten geven ons gemiddeld een score van 8,2 op de website Independer.nl.

   

Onze mensen

Met een team van vijftig collega's werken wij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims. Onze accountmanagers zijn dagelijks op pad om financieel adviseurs in heel Nederland te ondersteunen bij de advisering van onze verzekeringsproducten.

Zoals we met onze klanten omgaan, gaan we ook met elkaar om: hartelijk, empathisch, eerlijk en met interesse.  Andere kernwaarden die wij belangrijk vinden: gedrevenheid, initiatief, persoonlijk, sociaal, betrouwbaar, professioneel en vernieuwen.

We zijn er trots op om bij TAF te werken. Ook bij TAF werken? Bekijk onze vacatures.

Onze partners

TAF ontwikkelt verzekeringen en biedt deze onder eigen merk aan. We werken in exclusieve volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Dat betekent dat wij bijna alle werkzaamheden van de verzekeraars overnemen, zoals offreren, accepteren en muteren van verzekeringen, het voeren van de polisadministratie, de schadebehandeling en de in- en excasso. Wij doen dit voor rekening en risico van de verzekeraars.

Wij bieden onze verzekeringen aan via circa 3000 onafhankelijke financieel adviseurs.

Overige gegevens TAF

KvK nummer 28081869
WFD AFM vergunningsnummer 12019919
Aansluitnummer Klachteninstituut 20025225
Rekeningnummer IBAN NL13 ABNA 0581 4834 13