Over TAF

Wij bieden eenvoudige en transparante verzekeringen aan met een uitstekende service. Als expert zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van inkomens- en vermogensbescherming. Daarom sluiten onze verzekeringen naadloos aan bij de behoefte van onze klant.

Ons verhaal

Wij zijn TAF, aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij zijn expert in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen. In 2005 bestormden wij de markt met woonlastenverzekeringen. In 2007 introduceerden wij de TAF Overlijdensrisicoverzekering omdat wij een grote behoefte zagen in transparante levensverzekeringen met een scherpe prijs. Hiermee schudden wij de markt voor overlijdensrisicoverzekering zodanig op, dat de gemiddelde premies in Nederland 40% daalden. Inmiddels sloten al meer dan 900.000 mensen op aanraden van hun financieel adviseur een verzekering bij ons af.

Onze ambitie

We willen mensen helpen om zo onbezorgd mogelijk te leven. Door eenvoudige en transparante financiële oplossingen te ontwikkelen die inkomen en vermogen beschermen. Verzekeringen met de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs. Geen kleine lettertjes, maar een uitstekende dienstverlening.

De beste voorwaarden tegen een scherpe prijs én een uitstekende service. Wij bewijzen dat het kan:

Hoogste waardering
Al veertien jaar op rij is onze overlijdensrisicoverzekering bekroond met de maximale 5 sterren door onafhankelijk instituut MoneyView.

Uitgeroepen tot beste partner in landelijk AOV Onderzoek
In 2023 wordt TAF als beste AOV partner uitgeroepen door financieel adviseurs in het landelijk AOV onderzoek 2023 uitgevoerd door bureau DFO.

Beste ORV en AOV aanbieder
In 2023 ontving TAF twee Gouden Lotus Awards. In de categorie 'ORV-aanbieder' en 'AOV-aanbieder' werd TAF door onafhankelijk adviseurs het hoogst gewaardeerd.

Winnaar Adfiz Prestatie Onderzoek onderdeel ketenefficiency
De InkomenZeker AOV met de afgegeven inkomensverklaring door Raadhuys kreeg de hoogste score in het Adfiz Prestatie Onderzoek van een onafhankelijk jury vanwege het efficiënte proces.

Hoogste tevredenheid onder financieel adviseurs
In 2023 behaalde TAF met een 8,1 de hoogste score in het IG&H onderzoek in de categorie leven/ORV. Consultancybureau IG&H onderzoekt al jaren de tevredenheid van financieel adviseurs over verzekeraars. 

 

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024 MoneyView ORV AD 2024IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

 

Onze mensen

Met ons team werken wij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims. Onze accountmanagers zijn dagelijks op pad om financieel adviseurs in heel Nederland te ondersteunen bij de advisering van onze verzekeringsproducten.

Zoals we met onze klanten omgaan, gaan we ook met elkaar om: hartelijk, empathisch, eerlijk en met interesse. Onze kernwaarden: betrouwbaar, persoonlijk, ondernemend en eigenzinnig.

We zijn er trots op om bij TAF te werken. Ook bij TAF werken?

Bezoek onze pagina werken bij TAF

Onze partners

TAF ontwikkelt verzekeringen en biedt deze onder eigen merk aan. We werken in exclusieve volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars. Dat betekent dat wij bijna alle werkzaamheden van de verzekeraars overnemen, zoals offreren, accepteren en muteren van verzekeringen, het voeren van de polisadministratie, de schadebehandeling en de in- en excasso. Wij doen dit voor rekening en risico van de verzekeraars.

Wij bieden onze verzekeringen aan via circa 3.500 onafhankelijke financieel adviseurs.

Overige gegevens TAF

KvK nummer 28081869
WFD AFM vergunningsnummer 12019919
Aansluitnummer Klachteninstituut 20025225
Rekeningnummer IBAN NL13 ABNA 0581 4834 13