Een arbeidsongeschiktheidsverzekering in Brabant

Wilt u een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten bij ons kantoor in Brabant? Goede keus, u profiteert dan namelijk van uitstekende voorwaarden voor een scherpe prijs, in combinatie met goede service. Uw wensen staan centraal. Met een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u uw inkomen en vermogen. TAF biedt verzekeringen aan voor zowel ondernemers als werknemers, waarvoor het beide belangrijk is aanvullende een AOV-verzekering af te sluiten.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarden

Een onafhankelijke adviseur

Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers bij ons in Brabant

Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten is erg belangrijk voor ondernemers. Verliest een ondernemer namelijk zijn of haar inkomen door arbeidsongeschiktheid? Dan is er geen recht op steun vanuit de overheid. Het afsluiten van een AOV zorgt er in het geval van een ongeval of ziekte voor dat het huishouden draaiende blijft. U kiest bij ons in Brabant voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering die u zelf kunt aanpassen aan uw persoonlijke situatie en budget:

 • TAF GoedGezekerd AOV
  Deze aanvullende AOV biedt een uitgebreide dekking aan bij alle ziekten en aandoeningen.
 • TAF Maandlastbeschermer Zelfstandige
  Een woonlastenverzekering voor ondernemers waarmee u een maandelijks bedrag verzekert om uw belangrijkste woonlasten door te betalen bij arbeidsongeschiktheid.
 • TAF BasisGezekerd AOV
  Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers die alleen arbeidsongeschiktheid door een ongeval willen verzekeren. Eventueel uit te breiden met een dekking bij bepaalde veelvoorkomende ernstige ziekten.

Een aanvullende AOV-verzekering voor werknemers afsluiten

Bent u werknemer? Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons in Eindhoven, Brabant, is ook erg geschikt voor werknemers die hun inkomen (gedeeltelijk) willen verzekeren. Het afsluiten van een aanvullende AOV-verzekering zorgt ervoor dat u uw vaste lasten kunt blijven betalen. Als werknemer kiest u voor een aanvullende AOV-verzekering die past bij uw wensen. U heeft de keuze uit drie verzekeringen:

 • TAF Maandlastbeschermer
  U verzekert een vast bedrag per maand dat nodig is om uw vaste lasten te kunnen blijven betalen.
 • TAF Inkomensbeschermer
  U verzekert (een gedeelte van) uw inkomen, waarmee u een flinke inkomensdaling voorkomt.
 • TAF Hypotheekbeschermer
  Lost in één keer tot de helft van uw hypotheek af als u arbeidsongeschikt raakt.

Sluit een verzekering af die past bij uw persoonlijke situatie en budget

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering die aansluit bij uw persoonlijke situatie, is goed advies onmisbaar. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, oftewel aanvullende AOV-verzekering, voor een ondernemer of werknemer afsluiten doet u bij ons in Brabant, bij een onafhankelijk financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind er een bij u in de buurt. Ook voor het afsluiten van andere verzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering, kunt u bij ons terecht.