Alimentatiepolis

Een scheiding betekent niet dat de verplichting vervalt om financieel voor elkaar te zorgen. Als u minder inkomen heeft dan uw ex-partner, ontvangt u meestal alimentatie. Overlijdt uw ex-partner? Dan stopt die alimentatie direct. Met de TAF Alimentatiepolis voorkomt u dat u in de financiële problemen raakt.

Kies voor de TAF Alimentatiepolis

De cijfers zijn helder: één op de drie huwelijken strandt. Overkomt het u? Dan krijgt u te maken met allerlei juridische en financiële verplichtingen, waaronder alimentatie. Maar wat als degene die de alimentatie betaalt, komt te overlijden? Hiervoor biedt de TAF Alimentatiepolis uitkomst.

Bekijk wat wel en niet gedekt is in de verzekeringskaart

  • Verzekerd van alimentatie na overlijden van de verzekerde (alimentatiebetaler).
  • Uitkering in maandelijkse termijnen tijdens de hele looptijd.
  • U bepaalt zelf de hoogte en duur van de uitkering, zodat deze precies aansluit bij de afgesproken alimentatieverplichting.
  • Aantrekkelijk lage premie die gegarandeerd gelijk blijft.
  • Snel en eenvoudig acceptatieproces met online gezondheidsverklaring.

Alles over deze verzekering

De TAF Alimentatiepolis is geschikt voor:

  • Iedereen die alimentatie ontvangt en daarvan afhankelijk is.

De TAF Alimentatiepolis is een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering. Dat betekent dat de verzekering iedere maand het verzekerd bedrag uitkeert als de verzekerde (de alimentatiebetaler) overlijdt. Leeft de verzekerde nog op de einddatum? Dan volgt er geen uitkering. De verzekering stopt op de afgesproken einddatum.

U kunt de verzekering exact laten aansluiten op de hoogte en duur van de afgesproken kinder- en/of partneralimentatieverplichting.

  • Wij zijn marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen.
  • Transparante voorwaarden tegen een scherpe premie.
  • Persoonlijke begeleiding door vaste contactpersonen als u iets overkomt.
  • U bent betrouwbaar verzekerd: TAF staat onder toezicht van de AFM en in aangesloten bij de KiFiD.

In de meeste gevallen is een gezondheidsverklaring van de verzekerde (alimentatiebetaler) voldoende om de verzekering af te sluiten. 

Een TAF verzekering sluit u af via uw onafhankelijke financieel adviseur. Rechtstreeks afsluiten bij TAF is niet mogelijk. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind een adviseur in uw buurt.

Altijd verzekerd van alimentatie

Vaak vormt de alimentatie voor de ontvanger een groot deel van het inkomen en is de ontvanger zelfs afhankelijk van de betaling ervan. Bij het overlijden van degene die alimentatie verschuldigd is, stopt de betaling en wordt de ontvanger geconfronteerd met een terugval in zijn of haar inkomen.

Met de TAF Alimentatiepolis verzekert u zich tegen dit risico. U kunt de verzekering exact laten aansluiten aan de afgesproken alimentatieverplichting, zodat deze inkomstenbron ook na het overlijden van de betaler blijft doorgaan.

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award overlijdensrisicoverzekeringGouden Lotus verzekeringsproductDFO winnaar overlijdensrisicoverzekeringAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen