Overlijdensrisicoverzekering

Het online afsluiten van de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering (ORV) is geschikt voor iedereen die zijn of haar nabestaanden financiële zekerheid wil bieden na overlijden. De ORV van TAF wordt consequent hoog beoordeeld door onafhankelijke instanties. Wij hebben hierdoor verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen vanwege onze uitstekende service in combinatie met de beste voorwaarden van onze verzekeringen. En dat tegen scherpe prijzen. Met meer dan 500.000 actieve overlijdensrisicoverzekeringen zijn wij niet voor niets marktleider. Sluit de beste, goedkoopste en hoogst gewaardeerde overlijdensrisicoverzekering af via uw onafhankelijk financieel adviseur. Hij of zij helpt u bij het online afsluiten van een passende overlijdensrisicoverzekering.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarde

Een onafhankelijke adviseur

Waarom sluit u een overlijdensrisicoverzekering bij ons af?

Er zijn verschillende redenen om een ORV bij ons verzekeringskantoor in Eindhoven af te sluiten, bijvoorbeeld:

  • Een gunstige premie gedurende de looptijd

Door onze samenwerking met diverse verzekeraars bieden wij u een scherpe premie aan. Deze premie blijft ook gegarandeerd gelijk gedurende de looptijd, zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan.

  • Een snel acceptatieproces

Onze slimme online gezondheidsverklaring zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig geaccepteerd wordt. U kunt daarom haast direct de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

  • Een vangnet voor grote medische risico’s

Onze samenwerking met De Hoop zorgt ervoor dat wij maar liefst 99,9% van de aanvragen accepteren, ook wanneer de aandoening complex of zeldzaam is.

  • Een vervroegde uitkering voor terminale patiënten

Het is onder bepaalde voorwaarden mogelijk om de helft van het verzekerde bedrag uit te laten keren voor een verzekerde met een levensverwachting korter dan één jaar. Dit stelt u in staat om bepaalde laatste wensen uit te laten komen of om de oplopende ziektekosten te betalen.

Redenen genoeg om een ORV af te sluiten bij TAF. U neemt voor het afsluiten van een verzekering die past bij uw wensen direct contact op met een onafhankelijk financieel adviseur.

De mogelijkheden van een overlijdensrisicoverzekering

De beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering online afsluiten, garandeert een eenmalige uitkering aan uw nabestaanden wanneer u binnen de afgesproken periode overlijdt. De ORV die wij aanbieden, is een tijdelijke risicoverzekering. Leeft de verzekerde nog na de afgesproken datum? Dan vindt er geen uitkering plaats van het afgesproken bedrag.

Vervroegde uitkering van het bedrag bij terminale ziekte

Het is mogelijk om de helft van bedrag uit te keren wanneer de verzekerde terminaal ziek is. Het resterende bedrag wordt vervolgens na het overlijden uitgekeerd. U heeft recht op een uitkering bij terminale ziekte als:

  • De verzekerde een levensverwachting heeft van minder dan twaalf maanden en terminaal ziek is.
  • De verzekerde jonger dan 65 jaar is.
  • Is de verzekering verpand? Dan moet de geldverstrekker goedkeuring verlenen.

Kies voor de beste verzekeringen

Wilt u de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering of een andere verzekering online afsluiten, win dan advies in bij een onafhankelijk financieel adviseur. Hij of zij helpt u om de juiste keuzes te maken, zodat u een ORV afsluit die aansluit bij uw persoonlijke situatie.