Overlijdensrisicoverzekering

Het online afsluiten van de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering (ORV) is geschikt voor iedereen die zijn of haar nabestaanden financiële zekerheid wil bieden na overlijden. De ORV van TAF wordt ieder jaar hoog beoordeeld door onafhankelijke instanties. Waarom? Vanwege onze uitstekende service in combinatie met de beste voorwaarden van onze verzekeringen. En dat tegen scherpe prijzen. Met meer dan 500.000 actieve overlijdensrisicoverzekeringen zijn wij niet voor niets marktleider. Sluit de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering af via uw onafhankelijk financieel adviseur. Hij of zij helpt u bij het online afsluiten van een passende overlijdensrisicoverzekering.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarden

Een onafhankelijke adviseur

Waarom een overlijdensrisicoverzekering bij ons afsluiten?

Er zijn verschillende redenen om een ORV van ons verzekeringskantoor in Eindhoven af te sluiten:

  • Gunstige premie gedurende de looptijd

Door onze samenwerking met diverse verzekeraars bieden wij u een scherpe premie aan. Deze premie blijft ook gegarandeerd gelijk gedurende de looptijd, zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan.

  • Snel acceptatieproces

Onze slimme online gezondheidsverklaring zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig geaccepteerd wordt. U kunt daarom haast direct de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

  • Vangnet voor grote medische risico’s

Onze samenwerking met De Hoop zorgt ervoor dat wij maar liefst 99,92% van de aanvragen accepteren, ook wanneer de aandoening complex of zeldzaam is.

  • Vervroegde uitkering bij terminale ziekte

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de helft van het verzekerde bedrag uit te laten keren voor een verzekerde met een levensverwachting korter dan één jaar. Met de uitkering kan de verzekerde zijn of haar laatste wens nog in vervulling laten gaan of het geld kan gebruikt worden om de oplopende ziektekosten te betalen.

Redenen genoeg om een ORV van TAF af te sluiten. Neem voor het afsluiten van een verzekering die past bij uw wensen contact op met een onafhankelijk financieel adviseur.

De mogelijkheden van een overlijdensrisicoverzekering

De beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering online afsluiten, garandeert een eenmalige uitkering aan uw nabestaanden als u binnen de afgesproken periode overlijdt. De ORV die wij aanbieden, is een tijdelijke risicoverzekering. Leeft de verzekerde nog na de afgesproken datum? Dan vindt er geen uitkering plaats van het afgesproken bedrag.

Vervroegde uitkering van het bedrag bij terminale ziekte

Het is mogelijk om de helft van bedrag uit te keren als de verzekerde terminaal ziek is. Het resterende bedrag wordt vervolgens na overlijden uitgekeerd. Er is recht op een uitkering bij terminale ziekte als is voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De verzekerde is terminaal ziek en heeft een levensverwachting van minder dan twaalf maanden.
  • De verzekerde is jonger dan 65 jaar.
  • Is de verzekering verpand? Dan moet de geldverstrekker goedkeuring verlenen.

Kies voor de beste verzekeringen

Wilt u de beste en goedkoopste overlijdensrisicoverzekering of een andere verzekering online afsluiten? Win dan advies in bij een onafhankelijk financieel adviseur. Hij of zij helpt u om de juiste keuzes te maken, zodat u een ORV afsluit die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind er een in de buurt.