TAF Ondernemers AOV

Als u niet kunt werken omdat u ernstig ziek wordt of een ongeluk krijgt, is er geen steun vanuit de overheid. Als zelfstandig ondernemer bent u zelf verantwoordelijk om daarvoor iets te regelen. Met de TAF Ondernemers AOV bent u ervan verzekerd dat uw huishouden doordraait als u arbeidsongeschikt raakt. Geen dure AOV die uw hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat u uw maandelijkse vaste lasten kunt doorbetalen en boodschappen kunt doen.

Voor welke AOV kiest u?

De TAF Ondernemers AOV is ontwikkeld vanuit de behoefte van de ondernemer. De ene ondernemer heeft behoefte aan een uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering, terwijl de ander alleen de hoognodige risico’s wil verzekeren. Met een AOV van TAF bepaalt u zelf hoe u zich verzekert. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.

Beste dienstverlener zakelijk inkomen
In 2020 werd TAF door adviseurs uitgeroepen tot beste dienstverlener in het Adfiz Prestatie Onderzoek.logoaov

 • TAF GoedGezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een uitgebreide dekking. Arbeidsongeschiktheid door alle ziekten en aandoeningen is verzekerd. In ruil voor een lagere premie kunt ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren. 

  Meer informatie

 • TAF BasisGezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een beperkte dekking. Alleen arbeidsongeschiktheid door een ongeval is verzekerd. Eventueel kan de dekking worden uitgebreid met een dekking bij bepaalde veelvoorkomende ernstige ziekten.

  Meer informatie

 • TAF Maandlastbeschermer Zelfstandige

  Een woonlastenverzekering voor ondernemers waarmee u een maandelijks bedrag verzekerd voor het doorbetalen van uw belangrijkste woonlasten bij arbeidsongeschiktheid.

  Meer informatie

Waarom een TAF Ondernemers AOV?

De TAF Ondernemers AOV verzekert bij arbeidsongeschiktheid alle vaste maandelijkse lasten en de kosten voor levensonderhoud. Bovendien is een jaarlijkse verhoging eenvoudig geregeld, zodat de verzekering bij uw persoonlijke situatie blijft passen.

U bepaalt onder andere voor welke oorzaken van arbeidsongeschiktheid u zich wel en niet verzekert, hoe lang u wilt wachten voordat de uitkering ingaat, hoe lang de uitkering maximaal duurt en tot welke leeftijd u zich verzekert. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.

Met de TAF Ondernemers AOV bewijst TAF dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering niet duur hoeft te zijn. U stelt deze verzekering volledig zelf samen op basis van uw eigen wensen en situatie. Zo bent u verzekerd zoals u wilt en betaalt u nooit te veel premie. Bovendien ontving onze TAF GoedGezekerd AOV begin 2020 de maximale waardering voor prijs van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView.

Bij het aanvragen van de verzekering kiest u op welke manier uw arbeidsongeschiktheid beoordeeld wordt. In het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid kijken wij altijd of u uw eigen beroep nog kunt uitvoeren. Dat noemen wij beroepsarbeid en is het meest soepele criterium. In ruil voor een lagere premie, kunt u na het eerste jaar ook kiezen voor een beoordeling op basis van passende arbeid. Daarbij kijken we of u nog andere functies kunt uitvoeren, rekeninghoudend met uw beperkingen, opleidingsniveau en vroegere werkzaamheden.

U kunt bij arbeidsongeschiktheid terugvallen op onze steun en deskundige begeleiding. U wilt immers zo snel mogelijk weer aan slag. Wij helpen u graag bij uw herstel en kijken samen met u wat er nog wel mogelijk is. Daarvoor werken we samen met verschillende arbeidsdeskundigen en bedrijfsdeskundigen. Op de pagina hulp bij re-integratie leest u hier meer over.

Ook krijgt u hulp bij het krijgen van de beste medische zorg. Met de TAF GoedGezekerd AOV heeft u onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors.

Afsluiten van een TAF AOV

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt voor een AOV die aansluit bij uw persoonlijke situatie, is een goed advies onmisbaar. Daarom sluit u onze AOV af via een onafhankelijk financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind er hier een bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award overlijdensrisicoverzekeringGouden Lotus verzekeringsproductDFO 2021 Beste gevolmachtigdeAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen