Uw AOV online afsluiten

Onderzoek wijst uit dat ondernemers wél graag beschermd willen zijn bij arbeidsongeschiktheid, maar niet tegen elke prijs. Wij van TAF begrijpen dat. Daarom verzeker je bij ons alleen wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor een verzekering die de vaste maandlasten dekt in plaats van je inkomen. Eenvoudig en betaalbaar. Bereken snel uw premie en sluit eenvoudig zelf af.

Kies voor de TAF GoedGezekerd AOV

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om iets te regelen als je niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval. Je ontvangt geen financiële steun vanuit de overheid. Met de TAF GoedGezekerd AOV heb je de zekerheid dat je huishouden doordraait bij arbeidsongeschiktheid. Het is geen dure AOV waarmee je je hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat je maandelijkse vaste lasten en boodschappen kunt blijven betalen. Je stelt de verzekering zelf samen aan de hand van een aantal stappen.

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • Verzeker een vast bedrag per maand om je maandlasten door te betalen
 • Zeer uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid tegen een scherpe prijs

 • Stel je verzekering in een paar stappen zelf samen

 • Hulp bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) kunt werken

 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

 • De TAF GoedGezekerd werd in 2022 - voor het derde jaar op rij - beoordeeld met 5 sterren voor prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView.

  Moneyview 5 sterren

Wel gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kun je ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.
 • Overlijden van de partner of kind (tot maximaal 18 jaar) als gevolg van een ongeval (uitkering van drie keer het verzekerd maandbedrag).
 • Zwangerschapsuitkering (16 weken) vanaf 2 jaar na afsluiten van de verzekering of bij adoptie van een kind (twee keer verzekerd maandbedrag). 
 • Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp van Royal Doctors bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) niet arbeidsongeschikt bent.

Niet gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid door eigen schuld, denk aan alcohol- of drugsmisbruik, grove schuld, opzet of het niet betalen van de premie.
 • Arbeidsongeschiktheid van minder dan 25%

Meer informatie over deze verzekering vind je in de consumentenbrochure en verzekeringskaart onderaan deze pagina.

De TAF Ondernemers AOV is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu startende of ervaren ondernemer bent, met of zonder personeel.

De kosten van de TAF GoedGezekerd AOV zijn onder andere afhankelijk van je beroep, leeftijd en keuzes die je maakt voor een verzekering op maat. 

Nicole quote

Bereken mijn premie

Je sluit de verzekering af via TAF Online op basis van execution only. Dit betekent dat TAF Online je niet adviseert bij het afsluiten van een verzekering. Je sluit de verzekering zelf af, zonder hulp van een adviseur. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige informatie voor het totstandkomen van de verzekering. TAF Online bemiddelt tussen jou en de verzekeraar. Om te bepalen of je over voldoende kennis beschikt om zonder advies een verzekering af te sluiten die past bij jouw persoonlijke situatie, moet je verderop in het aanvraagproces een kennis- en ervaringstoets te doorlopen. Dit is wettelijk verplicht. Als je deze toets met succes doorloopt, kun je de verzekering afsluiten. Haal je de toets niet, dan word je doorverwezen naar een adviseur die je adviseert voor je overgaat tot het afsluiten van een verzekering.

Nadat de verzekering tot stand is gekomen, verricht TAF Online geen onderhoudsactiviteiten of andere nazorg met uitzondering van de verplichtingen die volgen uit de wettelijke zorgplicht. Dat betekent bijvoorbeeld dat als jouw persoonlijke situatie gedurende de looptijd van de verzekering verandert, je zelf moet beoordelen of de verzekering nog bij je past of dat deze misschien gewijzigd moet worden. 

Het maken van de juiste keuzes voor het afsluiten van een AOV die past bij je wensen en persoonlijke situatie is erg belangrijk. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag een gesprek aan met een onafhankelijk financieel adviseur

TAF is opgericht in 2005. We bieden alleen overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan, dat is ons specialisme. We zijn marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen. Al meer dan 900.000 Nederlanders sloten een verzekering bij ons af. Met onze innovatie kijk op het verzekeren van arbeidsongeschiktheid winnen wij ook snel terrein op het gebied van arbeidsongeschiktheid. 

Waarom de TAF GoedGezekerd AOV

 • Dekt ongevallen, ziekte, zwangerschap en adoptie
 • Een vaste lage premie
 • 20% korting in het eerste jaar
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Klantervaringen

Al ruim 900.000 klanten hebben een verzekering afgesloten bij TAF. Lees meer over de ervaringen van enkele klanten over onze dienstverlening.

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024 IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact