TAF. Het betaalbare AOV-alternatief voor zelfstandig ondernemers.

Onderzoek wijst uit dat ondernemers wél graag beschermd willen zijn bij arbeidsongeschiktheid, maar niet tegen elke prijs. Wij van TAF begrijpen dat. Daarom verzekert je bij ons alleen wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor een verzekering die de vaste maandlasten dekt in plaats van je inkomen. Eenvoudig en betaalbaar. 

Kies voor de TAF GoedGezekerd AOV

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om iets te regelen als je niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval. Je ontvangt geen financiële steun vanuit de overheid. Met de TAF GoedGezekerd AOV heb je de zekerheid dat je huishouden doordraait bij arbeidsongeschiktheid. Het is geen dure AOV waarmee je je hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat je maandelijkse vaste lasten en boodschappen kunt blijven betalen. Je stelt de verzekering zelf samen aan de hand van een aantal stappen.

Bereken mijn premie 

Je berekent de premie binnen een paar minuten op de website van onze partner Insify. Overtuigd? Sluit de verzekering direct online af, zonder gedoe.

Liever eerst advies? 
Ik wil contact met een onafhankelijk financieel adviseur. 

 • Verzeker een vast bedrag per maand om je maandlasten door te betalen
 • Zeer uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid tegen een scherpe prijs

 • Stel je verzekering in een paar stappen zelf samen

 • Hulp bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) kunt werken

 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

 • De TAF GoedGezekerd werd in 2022 - voor het derde jaar op rij - beoordeeld met 5 sterren voor prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView.

  Moneyview 5 sterren

Wel gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kun je ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.
 • Overlijden van de partner of kind (tot maximaal 18 jaar) als gevolg van een ongeval (uitkering van drie keer het verzekerd maandbedrag).
 • Zwangerschapsuitkering (16 weken) vanaf 2 jaar na afsluiten van de verzekering of bij adoptie van een kind (twee keer verzekerd maandbedrag). 
 • Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp van Royal Doctors bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) niet arbeidsongeschikt bent.

Niet gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid door eigen schuld, denk aan alcohol- of drugsmisbruik, grove schuld, opzet of het niet betalen van de premie.
 • Arbeidsongeschiktheid van minder dan 25%

Meer over de TAF GoedGezekerd AOV lees je hier

De TAF Ondernemers AOV is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu startende of ervaren ondernemer bent, met of zonder personeel.

De kosten van de TAF GoedGezekerd AOV zijn onder andere afhankelijk van je beroep, leeftijd en keuzes die je maakt voor een verzekering op maat. 

Wil je berekenen wat jouw TAF GoedGezekerd kost?
Bereken de premie binnen twee minuten op de website van onze partner Insify. Je zit nergens aan vast.

Bereken mijn premie

Voor het afsluiten van onze verzekeringen kun je terecht bij één van onze samenwerkende partners. 

Zelf online afsluiten zonder advies
Heb je genoeg kennis en ervaring om zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten? Dan kun je via onze partner Insify de verzekering zelf online afsluiten. Stel in een aantal stappen je verzekering samen

Liever afsluiten met een adviseur?
Het maken van de juiste keuzes voor het afsluiten van een AOV die past bij je wensen en persoonlijke situatie is erg belangrijk. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag een gesprek aan met een onafhankelijk financieel adviseur

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award 2022 ORV  Gouden Lotus Award 2022 INKOMENDFO 2021 Beste gevolmachtigdeAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact