Jouw AOV online afsluiten

Onderzoek wijst uit dat ondernemers wél graag beschermd willen zijn bij arbeidsongeschiktheid, maar niet tegen elke prijs. Wij van TAF begrijpen dat. Daarom verzeker je bij ons alleen wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor een verzekering die de vaste maandlasten dekt in plaats van je inkomen. Eenvoudig en betaalbaar. Bereken snel je premie en sluit eenvoudig zelf af.

Kies voor de TAF GoedGezekerd AOV

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om iets te regelen als je niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval. Je ontvangt geen financiële steun vanuit de overheid. Met de TAF GoedGezekerd AOV heb je de zekerheid dat je huishouden doordraait bij arbeidsongeschiktheid. Het is geen dure AOV waarmee je je hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat je maandelijkse vaste lasten en boodschappen kunt blijven betalen. Je stelt de verzekering zelf samen aan de hand van een aantal stappen.

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • Verzeker een vast bedrag per maand om je maandlasten door te betalen
 • Zeer uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid tegen een scherpe prijs

 • Stel je verzekering in een paar stappen zelf samen

 • Hulp bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) kunt werken

 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

 • De TAF GoedGezekerd werd in 2022 - voor het derde jaar op rij - beoordeeld met 5 sterren voor prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView.

  Moneyview 5 sterren

Wel gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kun je ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.
 • Overlijden van de partner of kind (tot maximaal 18 jaar) als gevolg van een ongeval (uitkering van drie keer het verzekerd maandbedrag).
 • Zwangerschapsuitkering (16 weken) vanaf 2 jaar na afsluiten van de verzekering of bij adoptie van een kind (twee keer verzekerd maandbedrag). 
 • Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp van Royal Doctors bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) niet arbeidsongeschikt bent.

Niet gedekt:

Onder andere:

 • Arbeidsongeschiktheid door eigen schuld, denk aan alcohol- of drugsmisbruik, grove schuld of opzet
 • het niet betalen van de premie
 • Arbeidsongeschiktheid van minder dan 25%

Meer informatie over deze verzekering vind je in de consumentenbrochure en verzekeringskaart onderaan deze pagina.

De TAF Ondernemers AOV is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu startende of ervaren ondernemer bent, met of zonder personeel.

Door de GoedGezekerd AOV aan te vragen via TAF Online bespaar je advieskosten. 

De eerste incasso door TAF bestaat uit de periodieke premie plus € 30 poliskosten. De hoogte van de premie van de TAF GoedGezekerd AOV is onder andere afhankelijk van je beroep, leeftijd en keuzes die je maakt voor deze verzekering op maat. De premie bereken je hier

Nicole quote

Bereken mijn premie

Je sluit de verzekering af via TAF Online op basis van execution only. Dit betekent dat TAF Online je niet adviseert bij het afsluiten van een verzekering. Je sluit de verzekering zelf af, zonder hulp van een adviseur. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige informatie voor het totstandkomen van de verzekering. TAF Online bemiddelt tussen jou en de verzekeraar. Om te bepalen of je over voldoende kennis beschikt om zonder advies een verzekering af te sluiten die past bij jouw persoonlijke situatie, moet je verderop in het aanvraagproces een kennis- en ervaringstoets doorlopen. Dit is wettelijk verplicht. Als je deze toets met succes doorloopt, kun je de verzekering afsluiten. Haal je de toets niet, dan word je doorverwezen naar een adviseur die je adviseert voor je overgaat tot het afsluiten van een verzekering.

Nadat de verzekering tot stand is gekomen, verricht TAF Online geen onderhoudsactiviteiten of andere nazorg met uitzondering van de verplichtingen die volgen uit de wettelijke zorgplicht. Dat betekent bijvoorbeeld dat als jouw persoonlijke situatie gedurende de looptijd van de verzekering verandert, je zelf moet beoordelen of de verzekering nog bij je past of dat deze misschien gewijzigd moet worden. 

Het maken van de juiste keuzes voor het afsluiten van een AOV die past bij je wensen en persoonlijke situatie is erg belangrijk. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag een gesprek aan met een onafhankelijk financieel adviseur

TAF is opgericht in 2005. We bieden alleen overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan, dat is ons specialisme. We zijn marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen. Al meer dan 900.000 Nederlanders sloten een verzekering bij ons af. Met onze innovatieve kijk op het verzekeren van arbeidsongeschiktheid winnen wij ook snel terrein op het gebied van arbeidsongeschiktheid. 

Over TAF Online

TAF Online bemiddelt tussen jou en de verzekeringen van TAF. Je sluit de verzekering zelf af, zonder advies. 

Gegevens TAF Online
Vestdijk 66, 5611 CE Eindhoven
Tel. 040 - 707 38 99
tafonline@taf.nl

KVK 89436075
IBAN NL53 ABNA 0121 8432 46

TAF Online is een aangesloten instelling van TAF. De activiteiten van TAF Online vallen onder dezelfde AFM vergunning met nummer 1201919919.

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024  IG&HGouden Lotus Award 2024 ORVGouden Lotus Award 2024 AOVGouden Lotus Award 2024 Verzekeringsproductlogo DFO 2023Adfiz Award 2024  

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact