TAF Werknemers AOV

De TAF Werknemers AOV is speciaal ontwikkeld voor eigenwoningbezitters in loondienst. Hiermee voorkomt u dat u in financiële problemen raakt als u niet meer kunt werken door arbeidsongeschiktheid. Aanvullend kunt u zich verzekeren voor onvrijwillige werkloosheid.

Voor welke AOV kiest u?

Het laatste waar u op zit te wachten als u ziek bent, zijn financiële zorgen. Verzeker u daarom tegen het risico arbeidsongeschiktheid. Met een AOV van TAF bepaalt u zelf wat u verzekert: uw inkomen of uw maandelijkse lasten. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.

 • TAF Maandlastbeschermer

  U verzekert zich van een vast bedrag per maand om de belangrijkste woonlasten door te betalen. Bij arbeidsongeschiktheid en als u dat wenst, ook bij werkloosheid.

  Meer informatie

 • TAF Inkomensbeschermer

  U verzekert tot 90 procent van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en voorkomt daarmee een forse inkomensdaling.

  Meer informatie

Waarom een TAF Werknemers AOV?

Binnen de TAF Werknemers AOV heeft u de keuze uit twee verzekeringen:

TAF Maandlastbeschermer

Met de TAF Maandlastbeschermer bent u verzekerd van een vast maandelijks bedrag om uw belangrijkste woonlasten door te betalen. Bij arbeidsongeschiktheid en ook bij werkloosheid, als u dat wenst.

Meer informatie

TAF Inkomensbeschermer

Met de TAF Inkomensbeschermer bent u verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Daarmee voorkomt u een forse inkomensdaling als u niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval.

Meer informatie

Goede keuzes maken en geen tijd verliezen is cruciaal als u ziek bent. Royal Doctors ondersteunt de verzekerde daarbij.

Waarmee helpt Royal Doctors?

 • Er staat een team van experts klaar voor het beantwoorden van medische vragen;
 • Het maken van een afspraak bij de juiste specialist zonder lange wachttijden;
 • Een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan, eventueel door een internationale toparts;
 • Het uitspitsen van een complex medisch dossier.

Meer informatie over de diensten van Royal Doctors.

 

 

U kunt ervoor kiezen om de verzekering te laten aansluiten bij de AOW-gerechtigde leeftijd, ook als deze in de toekomst omhoog gaat naar maximaal 70 jaar.

 

Het verplichte eigen risico voor de zorgverzekering van € 385 per jaar, is voor veel mensen een grote financiële last. Vooral als je te maken hebt met inkomensterugval door arbeidsongeschiktheid. Daarom vergoeden we dit eigen risico aan de klant in een periode van arbeidsongeschiktheid (naar rato tijdens de uitkeringsduur). Zelfs als deze premie in de toekomst stijgt tot € 500.

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award overlijdensrisicoverzekeringGouden Lotus verzekeringsproductDFO winnaar overlijdensrisicoverzekeringAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen