TAF Werknemers AOV

De TAF Werknemers AOV is speciaal ontwikkeld voor eigenwoningbezitters in loondienst. Hiermee voorkomt u dat u in financiële problemen raakt als u niet meer kunt werken door arbeidsongeschiktheid. Aanvullend kunt u zich verzekeren voor onvrijwillige werkloosheid.

Voor welke AOV kiest u?

Het laatste waar u op zit te wachten als u ziek bent, zijn financiële zorgen. Verzeker u daarom tegen het risico van arbeidsongeschiktheid. Met een AOV van TAF bepaalt u zelf wat u verzekert: een vast bedrag per maand om uw maandelijkse woonlasten door te betalen, een aanvulling op uw gedaalde inkomen bij arbeidsongeschiktheid of een aflossing op uw hypotheek. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.

waov

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • TAF Maandlastbeschermer

  U verzekert zich van een vast bedrag per maand om de woonlasten door te betalen bij arbeidsongeschiktheid. Aanvullend is werkloosheid te verzekeren.

  Meer informatie

 • TAF Inkomensbeschermer

  U verzekert tot 90 procent van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid en voorkomt daarmee een forse inkomensdaling.

  Meer informatie

 • TAF Hypotheekbeschermer

  U verzekert zich van een aflossing tot de helft van uw hypotheek bij arbeidsongeschiktheid. Aanvullend is werkloosheid te verzekeren.

  Meer informatie

Meer over onze oplossingen

Als u een TAF Maandlastbeschermer afsluit bent u bij arbeidsongeschiktheid verzekerd van een vast maandelijks bedrag om uw belangrijkste woonlasten door te betalen, zoals de hypotheek, woonverzekering en gas, water en licht.

De TAF Maandlastbeschermer kent vele keuzemogelijkheden voor een verzekering op maat. Zo beslist u onder andere na welke periode van arbeidsongeschiktheid de verzekering uitkeert, hoelang deze uitkeert en of u de premie wel of niet fiscaal wilt aftrekken.

Aanvullende dekking bij werkloosheid

Naast arbeidsongeschiktheid, kunt u een maandelijkse uitkering van 12 of 24 maanden bij werkloosheid verzekeren. De uitkering start samen met uw WW-uitkering van het UWV. De eerste 12 maanden wordt uitgekeerd zolang u werkloos bent, ook als het recht op een WW-uitkering op basis van uw arbeidsverleden korter is.

Kosteloos lidmaatschap Royal Doctors

Met de TAF Maandlastbeschermer heeft u onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt u bij het krijgen van de beste medische zorg, zoals het snel terechtkunnen bij een specialist en een second opinion bij twijfel over de diagnose. Kijk voor meer informatie op www.taf.nl/royaldoctors.

Meer informatie

Met de TAF Inkomensbeschermer voorkomt u een forse inkomensdaling. Als uw inkomen daalt bij arbeidsongeschiktheid krijgt u een aanvulling tot het verzekerd maandinkomen. U kiest zelf welk percentage van uw inkomen u verzekert tussen de 70 en 90 procent. 

Wanneer keert de verzekering uit?

De TAF Inkomensbeschermer keert uit als u een WIA-uitkering ontvangt en uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid onder het verzekerd maandinkomen daalt. Er wordt aangevuld tot het verzekerd inkomen dat bij aanvang van de verzekering is bepaald. Ook als u voor een gedeelte arbeidsongeschikt bent.

Omdat veel werkgevers vanaf het tweede jaar van arbeidsongeschiktheid niet het volledige loon doorbetalen, kunt u ook al kiezen voor een aanvulling op uw salaris na het eerste ziektejaar.

Altijd up-to-date

Het verzekerd maandinkomen mag u ieder jaar met 5% verhogen. Zo blijft de verzekering passen bij uw actuele inkomenssituatie.

Kosteloos lidmaatschap Royal Doctors

Met de TAF Inkomensbeschermer heeft u onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt u bij het krijgen van de beste medische zorg, zoals het snel terechtkunnen bij een specialist en een second opinion bij twijfel over de diagnose. Kijk voor meer informatie op www.taf.nl/royaldoctors.

Meer informatie

De TAF Hypotheekbeschermer lost in één keer tot de helft van uw hypotheek af bij arbeidsongeschikt. Hierdoor dalen uw maandlasten en uw restschuld.

Wanneer keert de verzekering uit?
Op het moment dat u in de WIA komt. Uw werkgever is wettelijk verplicht om uw loon twee jaar door te betalen bij langdurige ziekte. Als u na twee jaar nog niet beter bent, gaat u uit dienst en komt u in aanmerking voor een WIA-uitkering van de overheid.

Aanvullende dekking bij werkloosheid
Naar arbeidsongeschiktheid kan werkloosheid meeverzekerd worden. U krijgt tot 12 maanden een uitkering bij op het moment dat uw WW-uitkering stopt op basis van uw arbeidsverleden en u nog geen nieuwe baan gevonden hebt.

Meer informatie

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024 IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen