GoedGezekerd AOV

De TAF GoedGezekerd AOV is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers. Met de TAF GoedGezekerd AOV kiest u voor een betaalbare AOV op maat met een uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid. Met deze verzekering kunt u, bij arbeidsongeschiktheid, uw vaste maandelijkse lasten blijven betalen.

Kies voor de TAF GoedGezekerd AOV

Met de TAF GoedGezekerd AOV kiest u voor een betaalbaar vangnet met een uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid. U stelt de verzekering zelf samen aan de hand van vele keuzemogelijkheden, zodat deze volledig past bij uw persoonlijke situatie en budget.

Weet dat het bestaat. Een betaalbare AOV op maat.
De TAF GoedGezekerd AOV ontving in 2021 voor het tweede jaar op rij de hoogste waardering op prijs van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView. Ook is TAF door adviseurs uitgeroepen tot beste dienstverlener in het Adfiz Prestatie Onderzoek.

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • Zeer uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid.
 • U stelt uw verzekering zelf samen met veel keuzemogelijkheden.
 • Hulp bij het krijgen van de beste medische zorg.
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid.

Alles over deze verzekering

De TAF GoedGezekerd AOV is geschikt voor alle ondernemers. Of u nu startende of ervaren ondernemer bent, met of zonder personeel.

U sluit de TAF GoedGezekerd AOV af als u tussen de 18 en 62 jaar bent. Voor sommige beroepen geldt een acceptatie- of leeftijdsbeperking.

Dekking

De TAF GoedGezekerd AOV dekt arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kunt u ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.

Verzekerd bedrag

Het bedrag dat u verzekert is een optelsom van uw maandelijkse vaste lasten plus een bedrag van € 750 voor overige kosten. Tot maximaal € 5.000 per maand. Wilt u meer verzekeren dan € 2.500 per maand? Dan mag het verzekerd bedrag ook niet hoger zijn dan 85% van uw gemiddelde bruto maandinkomen over de laatste drie kalenderjaren.

Om het verzekerd bedrag aangesloten te houden bij uw persoonlijke situatie, kunt u het bedrag jaarlijks met 20% verhogen. Verlagen mag uiteraard ook. Dit kan op elk gewenst moment. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het verzekerd bedrag of de uitkering automatisch te laten indexeren.

Extra's bij de TAF GoedGezekerd AOV inbegrepen

Onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors
Royal Doctors biedt hulp bij:

 • een algemene medische vraag
 • een afspraak bij een specialist zonder wachttijden
 • second opinion na een gestelde diagnose
 • objectief advies bij een medisch complex verhaal

Meer informatie vindt u op www.taf.nl/royaldoctors.

Uitkering bij overlijden van partner en kind
Een uitkering van drie keer het verzekerd maandbedrag bij overlijden van de partner of kind (tot maximaal 18 jaar) als gevolg van een ongeval.

Uitkering bij zwangerschap
16 weken lang een uitkering van 100% van het verzekerd maandbedrag. Voorwaarde is wel dat het kind minimaal twee jaar na de ingangsdatum van de verzekering geboren wordt. 

Uitkering bij adoptie
Een eenmalige uitkering van twee keer het verzekerd maandbedrag bij adoptie van een kind.

Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
Vanaf de 366e dag arbeidsongeschiktheid is er, naar rato van het uitkeringspercentage, geen premie meer verschuldigd. 

Wat is niet verzekerd?

 • Na de einddatum van de verzekering is er geen dekking meer. Wij keren dan niet meer uit na arbeidsongeschiktheid.
 • Bij arbeidsongeschiktheid door eigen schuld (bijvoorbeeld alcoholgebruik of handelen in strijd met veiligheidsinstructies). Als u de premie niet betaalt bent u ook niet verzekerd. 
 • Wij keren niet of minder uit als u informatie over uw gezondheid verzwijgt. Dat geldt ook voor fraude of misleiding of als u in strijd handelt met de adviezen van een arts, arbeidsdeskundige of medisch adviseur waardoor de arbeidsongeschiktheid ontstaat of verergert.

Kijk in de polisvoorwaarden voor alle beperkingen of uitsluitingen.

Veel keuzemogelijkheden voor een AOV op maat

De GoedGezekerd AOV van TAF stelt u zelf samen, zodat deze volledig past bij uw persoonlijke situatie en budget. Zo bepaalt u onder andere of u psychische klachten wel of niet meeverzekerd, hoe lang u wilt wachten voordat de uitkering ingaat, hoe lang de uitkering maximaal duurt en tot welke leeftijd u zich verzekert. Het maken van de juiste keuzes voor een AOV op maat is erg belangrijk. Uw financieel adviseur helpt u hierbij. 

Meer informatie
Onderaan deze pagina vindt u onder kopje 'Downloads' meer informatie over de TAF GoedGezekerd AOV.

Een TAF verzekering sluit u af via uw onafhankelijk financieel adviseur

Het maken van de juiste keuzes voor het afsluiten van een AOV die past bij uw wensen en persoonlijke situatie is erg belangrijk. Uw financieel adviseur helpt u hierbij. Rechtstreeks afsluiten bij TAF is niet mogelijk.

Heeft u nog geen financieel adviseur?
Vind een adviseur in uw buurt.

Beoordeling van uw verzekeringsaanvraag met digitale gezondheidsverklaring

1. U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de online gezondheidsverklaring

Nadat uw financieel adviseur bij ons een aanvraag heeft ingediend, ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging voor de online gezondheidsverklaring.

2. U vult zijn of haar persoonlijke en medische informatie in op de online gezondheidsverklaring

Nadat de gezondheidsverklaring is afgerond, ondertekent u deze digitaal met een SMS-code. Vervolgens wordt de gezondheidsverklaring automatisch naar ons verstuurd.

Geen zorgen: een ziekte of aandoening in het verleden leidt niet meteen tot een hogere premie of afwijzing. Het doel is om uw gezondheid goed in te schatten, zodat u uiteindelijk ook goed bent verzekerd. Vul de gezondheidsverklaring daarom volledig en juist in. Onjuiste informatie kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor de eventuele uitkering in de toekomst.

3. Na ontvangst van de ingevulde verklaring wordt uw aanvraag direct beoordeeld

 • Zijn er geen medische bijzonderheden?
  Dan ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur uw polis met bijbehorende polisvoorwaarden.
 • Zijn er wel medische bijzonderheden? Dan wordt uw aanvraag beoordeeld door een medisch adviseur van Sedgwick.
  Heeft de medisch adviseur voldoende informatie, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen uw polis met bijbehorende polisvoorwaarden. Het kan zijn dat de medisch adviseur naar aanleiding van uw gezondheidsverklaring over bepaalde antwoorden meer informatie nodig heeft. Als dat bij u het geval is, dan ontvangt u binnen 5 werkdagen een telefoontje of een brief/e-mail met aanvullende vragen. Of u ontvangt een brief met aanvullende vragen die uw huisarts of medisch specialist moet beantwoorden. Heeft de medisch adviseur daarna alle informatie die hij nodig heeft om een advies te geven over uw verzekeringsaanvraag? Dan ontvangt u binnen 3 werkdagen een bericht over acceptatie of afwijzing van uw aanvraag:
  - Uw aanvraag wordt geaccepteerd.
  - U ontvangt een aangepast voorstel met uitsluitingen.
  - Uw aanvraag kan niet worden geaccepteerd.

Sedgwick

Informatie over het invullen van de gezondheidsverklaring.

Medische beoordeling: wat kunt u verwachten?

Veelgestelde vragen

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024  IG&HGouden Lotus Award 2024 ORVGouden Lotus Award 2024 AOVGouden Lotus Award 2024 Verzekeringsproductlogo DFO 2023Adfiz Award 2024  

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen