Wie kan gebruik maken van de diensten van Royal Doctors?

Bij de TAF Maandlastbeschermer met polisvoorwaarden MLB QL 06-2019 zit een lidmaatschap inbegrepen ter waarde van € 299,- per jaar. Daarmee heeft u onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors.

Waarvoor kunt u bij Royal Doctors terecht?

 • U wilt weten bij welke specialist u moet zijn voor een specifieke hulpvraag
  Na het invullen van een vragenlijst, weet u binnen drie werkdagen welk soort arts/behandelaar in het zorglandschap u het beste kan helpen.
 • U wilt snel een afspraak bij de juiste medisch specialist
  Royal Doctors vraagt bij u de informatie op die zij nodig hebben om uw medische situatie te beoordelen. Is de informatie compleet? Dan  kunt u binnen zes werkdagen terecht bij een gespecialiseerde arts.
 • U wilt een second opinion 
  Na het toesturen van de juiste informatie wordt er binnen zes werkdagen een afspraak bij de juiste specialist voor u geregeld. Een schriftelijke second opinion door een gespecialiseerd arts op basis van uw medische dossier behoort ook tot de mogelijkheden. 

Meer weten over de diensten van Royal Doctors? Klik hier voor uitgebreide informatie.

Wilt u gebruik maken van de diensten van Royal Doctors?

 1. Laat ons weten dat u gebruik wilt maken van de diensten van Royal Doctors 
  Bel ons op 040 - 707 38 90 of stuur een e-mail naar info@taf.nl
 2. Wij geven uw persoonsgegevens door aan Royal Doctors
  Uw privacy is gewaarborgd. Royal Doctors deelt uw medische gegevens nooit met TAF of met derden. Royal Doctors zal u altijd uitdrukkelijk om  toestemming vragen als u wilt dat zij gegevens delen met medisch specialisten of medische informatie opvragen bij uw arts. 
 3. Royal Doctors neemt binnen twee werkdagen contact met u op

Afsluiten van een TAF Maandlastbeschermer inclusief lidmaatschap?

Voor informatie en het afsluiten van een TAF Maandlastbeschermer met verzekeraar Quantum Leben (inclusief onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors) verwijzen wij u naar uw financieel adviseur. Nog geen financieel adviseur? Vind hier een adviseur in uw buurt.

Voor informatie over een lidmaatschap zonder verzekering bij TAF ga naar www.royaldoctors.nl 

 

 

Over Royal Doctors

Royal Doctors is al meer dan 15 jaar de Europese leider in internationale zorg.

Royal Doctors bemiddelt tussen patiënten en specialisten. Zij zorgen ervoor dat u op korte termijn terecht kunt  bij een arts die gespecialiseerd is in uw klachten/aandoening. Sinds de oprichting hielpen zij al meer dan 60.000 mensen.

Met een netwerk van meer dan 1000 gescreende artsen, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied, is Royal Doctors uw ervaren gids in een complexe medische wereld. Hun Nederlandse- en internationale netwerk, staat u ter beschikking.

Belangrijk om te weten

Voorkom dat u voor onverwachte kosten komt te staan
Royal Doctors zorgt voor de afspraak bij een medisch specialist. De kosten voor uw consult en behandeling vallen (indien mogelijk) onder uw zorgverzekering. Worden deze kosten niet vergoed door uw zorgverzekering? Dan zijn deze voor uw eigen rekening. TAF of Royal Doctors vergoeden deze kosten niet. Neem daarom altijd voorafgaand aan het consult contact op met uw zorgverzekeraar, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Aansprakelijkheid
TAF is niet aansprakelijk voor het handelen van Royal Doctors en de door hun ingeschakelde artsen/specialisten, alsmede voor een door hun gegeven advies, aangeboden behandeling of onderzoek.