Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst

Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst beschermt uw inkomen en vermogen wanneer u arbeidsongeschikt raakt. Bij TAF uit Eindhoven heeft u twee opties: u kiest er als werknemer voor om een vast bedrag per maand te verzekeren met een AOV voor het doorbetalen van de belangrijke woonlasten. Een andere mogelijkheid is een verzekering die een gedeelte van uw salaris als werknemer garandeert wanneer u arbeidsongeschikt raakt. U beschermt uzelf met deze arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een forse inkomensdaling wanneer u door arbeidsongeschiktheid niet langer deel uitmaakt van het personeel van uw werkgever. Ontdek welke aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst het best bij uw situatie past.

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarde

Een onafhankelijke adviseur

Wanneer is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst geschikt voor u?

Een AOV voor een werknemer is geschikt in de volgende situaties:

  • Uw gezin is afhankelijk van uw inkomen. Een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid beschermt (een gedeelte van) uw inkomen als werknemer.
  • U maakt zich zorgen over uw vaste lasten wanneer u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.
  • U werkt als personeel in loondienst bij een werkgever, waardoor u in aanmerking komt voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Herkent u zichzelf hierin? U doet er in dat geval verstandig aan om een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst af te sluiten bij ons. Wij combineren uitstekende voorwaarden met een scherpe prijs en goede service. Een verzekering bij TAF sluit u af bij een onafhankelijk financieel adviseur, die te allen tijde voor u klaar staat om de best mogelijke AOV voor u als werknemer te vinden.

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor personeel bij ons?

De meeste aanbieders van een verzekering voor arbeidsongeschiktheid van een werknemer beloven de beste voorwaarden en een scherpe prijs. Hoe weet u nou zeker dat wij onze belofte écht nakomen? Wij bewijzen dat het kan. Waarom? Omdat we de afgelopen jaren al vele awards hebben gewonnen voor de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs én een excellente service. Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst met uitstekende voorwaarden én de beste service.

Onze ambitie

Het is ons doel om een werknemer zo onbezorgd mogelijk te laten leven door hun inkomen en vermogen te beschermen met een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid (een AOV). In 2005 begonnen we met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor personeel en andere woonlastenverzekeringen. Hierna ontwikkelden wij overlijdensrisicoverzekeringen die de markt flink hebben opgeschut. Zodanig dat de gemiddelde premies in Nederland met 40% daalden. Inmiddels sloten al meer dan 700.000 mensen op aanraden van hun financieel adviseur een verzekering bij ons af.

Neem contact op met uw onafhankelijk adviseur

Goed advies is onmisbaar wanneer u een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst of een andere verzekeringen wilt afsluiten. Wilt u als werknemer direct een AOV afsluiten? Neem dan contact op met een onafhankelijk financieel adviseur. Hij of zij gaat samen met u op zoek naar een passende verzekering in uw situatie.