Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst

Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst beschermt uw inkomen en vermogen op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt. Bij TAF uit Eindhoven heeft u twee opties: u kiest er als werknemer voor om een vast bedrag per maand te verzekeren met een AOV voor het doorbetalen van de belangrijkste woonlasten. Of een verzekering die een gedeelte van uw salaris als werknemer uitkeert als u arbeidsongeschikt raakt. U beschermt uzelf met deze arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een forse inkomensdaling als u door arbeidsongeschiktheid niet langer meer kunt werken Ontdek welke aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor personeel het best bij uw situatie past.

AOV als ondernemer?

Klantgerichte/persoonlijke service

Scherpe prijs met de beste voorwaarden

Een onafhankelijke adviseur

Wanneer is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst geschikt voor u?

Een AOV voor een werknemer is geschikt in de volgende situaties als:

  • uw gezin afhankelijk is van uw inkomen. Een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid beschermt (een gedeelte van) uw inkomen als werknemer.
  • u zich zorgen maakt over uw vaste lasten als u niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval.
  • u als personeel in loondienst werkt bij een werkgever. Daardoor komt u in aanmerking voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Herkent u zichzelf hierin? Sluit dan een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst bij ons af. U bent verzekerd met uitstekende voorwaarden, een scherpe prijs en goede service. Een verzekering bij TAF sluit u af bij een onafhankelijk financieel adviseur. Deze staat voor u klaar om de best mogelijke AOV voor u als werknemer samen te stellen.

Waarom bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor personeel?

De meeste aanbieders van een verzekering voor arbeidsongeschiktheid van een werknemer beloven de beste voorwaarden en een scherpe prijs. Wij bewijzen dat het kan. Waarom? Omdat we de afgelopen jaren al vele awards hebben gewonnen voor onze verzekeringen. Ook onze aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst werd door het intermediair geprezen vanwege de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs én en een uitstekende service.

Onze ambitie

Ons doel is om een werknemer zo onbezorgd mogelijk te laten leven door het inkomen en vermogen te beschermen met een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid. In 2005 begonnen we met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor personeel en andere woonlastenverzekeringen. Vervolgens ontwikkelden wij overlijdensrisicoverzekeringen die de markt flink hebben opgeschut. Zodanig dat de gemiddelde premies in Nederland met 40% daalden. Inmiddels sloten al meer dan 700.000 mensen op aanraden van hun financieel adviseur een verzekering bij ons af.

Neem contact op met uw onafhankelijk adviseur

Goed advies is onmisbaar wanneer u een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers in loondienst of een andere verzekering wilt afsluiten. Wilt u als werknemer een AOV afsluiten? Neem dan contact op met een onafhankelijk financieel adviseur. Deze helpt u graag bij het samenstellen van een verzekering die past bij uw persoonlijke situatie. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind er een in de buurt.