Ondernemers AOV

Maak kennis met het AOV aanbod van TAF. Flexibele en betaalbare verzekeringen die of het inkomen verzekeren of ervoor zorgen dat het huishouden doordraait bij arbeidsongeschiktheid. Met ons uitgebreide AOV aanbod bieden wij vrijwel elke ondernemer een passende oplossing.

Voor welke AOV kiest u?

De TAF Ondernemers AOV is ontwikkeld vanuit de behoefte van de ondernemer. De ene ondernemer heeft behoefte aan een uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering, terwijl de ander alleen de hoognodige risico’s wil verzekeren. Met een AOV van TAF bepaalt u samen met uw klant welke verzekering het beste bij zijn of haar persoonlijke en financiële situatie past.

Beste dienstverlener zakelijk inkomen
In 2023 hebben wij het DFO Performance Onderzoek gewonnen. Ook mochten we de Gouden Lotus in ontvangst nemen.

Gouden Lotus AOV  DFO AOV

 • TAF InkomenZeker AOV

  U kiest voor een verzekering met een uitgebreide dekking waarbij u uw maandinkomen verzekert. Arbeidsongeschiktheid door alle ziekten en aandoeningen is verzekerd. In ruil voor een lagere premie kunt ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren

  Meer informatie

 • TAF GoedGezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een uitgebreide dekking. Arbeidsongeschiktheid door alle ziekten en aandoeningen is verzekerd. In ruil voor een lagere premie kunt ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren. 

  Meer informatie

 • TAF BasisGezekerd AOV

  U kiest voor een verzekering met een beperkte dekking. Alleen arbeidsongeschiktheid door een ongeval is verzekerd. Eventueel kan de dekking worden uitgebreid met een dekking bij bepaalde veelvoorkomende ernstige ziekten.

  Meer informatie

Waarom een TAF Ondernemers AOV?

Een Ondernemers AOV bij TAF verzekert bij arbeidsongeschiktheid het inkomen of alle vaste maandelijkse lasten en de kosten voor levensonderhoud. Bovendien is een jaarlijkse verhoging eenvoudig geregeld, zodat de verzekering bij de persoonlijke situatie blijft passen.

Met veel keuzemogelijkheden stelt u de verzekering op maat samen voor uw klant. Denk aan dekking, verzekerd bedrag, eigen risicoperiode, uitkeringsduur, claimbeoordeling en nog veel meer. Alle keuzemogelijkheden vindt u in de productkaart van de TAF BasisGezekerd AOV, TAF GoedGezekerd AOV of de TAF InkomenZeker AOV

 

TAF bewijst dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering niet duur hoeft te zijn. Een TAF Ondernemers AOV  past u volledig samen op basis van de wensen en situatie van uw klant. 

Bij arbeidsongeschiktheid kan uw klant terugvallen op onze steun en deskundige begeleiding. De meeste ondernemers willen immers zo snel mogelijk weer aan slag. Wij helpen uw klant graag bij het herstel en kijken samen naar wat er nog wel mogelijk is. Hiervoor werken we samen met verschillende arbeidsdeskundigen en bedrijfsdeskundigen. Op de consumentenpagina hulp bij re-integratie leest u hier meer over.

De TAF Goedgezekerd AOV en TAF InkomenZeker AOV bieden uw klant daarnaast ook hulp bij het krijgen van de beste medisch zorg. De verzekerd heeft onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors.

De meest flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Nederland

U inventariseert hoeveel risico de ondernemer kan en wil lopen en begeleidt hem of haar naar een passende TAF Ondernemers AOV. Wij bieden u hierbij voldoende keuze voor een verzekering op maat, zonder concessies en tegen een scherpe premie.

Weet dat het bestaat. Een betaalbare AOV op maat.

Hier zijn wij trots op

MoneyView VW 2024MoneyView ORV GB 2024MoneyView ORV AD 2024 IG&HGouden Lotus Award 2023 ORV   Gouden Lotus Award 2023 AOVlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact