GoedGezekerd AOV: drie jaar op rij 5 sterren van MoneyView voor prijs

In het meest recente Special Item van MoneyView wordt de Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Zelfstandigen onder de loep genomen. Daar gaan ze in op de markt- en prijsontwikkelingen van de afgelopen jaren. Ook worden de ProductRatings toegekend aan de producten in de markt. Elk jaar weer een spannend onderdeel voor TAF, want zouden we weer....?

Datum geplaatst: 23-02-2022

De TAF GoedGezekerd AOV is ook dit jaar weer de voordeligste keuze voor de ondernemer.

Op vrijdag 18 februari 2022 ontving de TAF GoedGezekerd AOV voor het derde jaar op rij de hoogste waardering op prijs van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView

Lage prijs een belangrijke drijfveer voor de ondernemer om zich te verzekeren

In het rapport lezen we dat een hoge premie de meest gegeven reden is waarom 78% (!) van de ondernemers zich nu niet verzekerd. TAF bewijst dat een AOV niet duur hoeft te zijn! De GoedGezekerd AOV bekleedt de laagste gemiddelde prijspositie en krijgt daarvoor - niet voor niets - de ProductRating Prijs toegekend van MoneyView. Het bijbehorende logo mogen wij het hele jaar voeren en helpt u om de prijsbewuste ondernemer te overtuigen dat de TAF GoedGezekerd AOV de voordeligste keuze is.

TAF GoedGezekerd AOV: betaalbaar vangnet met uitgebreide dekking 

Verzekert alleen wat écht nodig is 
Wij vroegen het ondernemers: wat is het belangrijkste als u arbeidsongeschikt wordt? 'Dat het huishouden doordraait,' is vaak het antwoord. 
Vanuit deze basisbehoefte ontwikkelden wij de TAF GoedGezekerd AOV. Deze verzekering dekt de optelsom van alle maandelijkse vaste lasten plus 750 euro voor de overige kosten voor levensonderhoud. 

Uniek! Sluit aan op de AOW-gerechtigde leeftijd
De looptijd van de TAF GoedGezekerd AOV kan aangevraagd worden tot maximaal AOW-gerechtigde leeftijd. De einddatum wordt dan automatisch aangepast als de AOW-leeftijd in de toekomst stijgt (tot maximaal 70 jaar).

Ondersteuning van Royal Doctors bij beste medische zorg
Goede keuzes maken en snel geholpen worden zijn cruciaal als je ziek bent. Royal Doctors ondersteunt de verzekerde daarbij. Geen Google, maar een team van experts aan wie de verzekerde medische vragen kan stellen. Een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan, eventueel door een internationale toparts. En de beste gezondheidszorg zonder wachttijd is binnen handbereik.

Lees hier meer over de TAF GoedGezekerd AOV

Over het MoneyView onderzoek
MoneyView onderzocht voor de special item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen 27 producten op prijs en voorwaarden. TAF ontvangt voor de GoedGezekerd AOV vijf sterren in de ProductRating Prijs. Deze heeft de hoogste gemiddelde marktpositie op basis van de uitkomsten van 1.920 profielen voor 15 producten met een uitgebreide dekking en uitkeringsduur tot de gekozen eindleeftijd. Benieuwd naar de exacte rating en de marktontwikkelingen? Ga naar MoneyView Special Item AOV.