'Heel betaalbaar en tóch goed verzekerd'

Zware materialen, een gebogen houding en werken in weer en wind. Een stratenmaker heeft lichamelijk het een en ander te verduren. Voor Nico van de Pol een reden om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Bij TAF sloot hij een vaste lastenverzekering af. En dat deed hij niet voor niets, want vanwege slijtage aan zijn knie kon hij een aantal maanden niet werken. De uitkering die hij ontving van TAF gaf hem financiële rust. Nico vertelt over zijn ervaring bij TAF.

Al dertig jaar werk ik als stratenmaker. Zestien jaar geleden besloot ik om voor mezelf te beginnen. Op het lijstje van dingen die ik moest regelen stond een arbeidsongeschiktheidsverzekering vrij bovenaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ik wilde graag die zekerheid mocht mij iets overkomen. Mijn zwager is tussenpersoon en adviseerde me een verzekering bij TAF. Waarom? Omdat TAF de vaste lasten verzekerd in plaats van het inkomen. Heel betaalbaar in vergelijking met traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en tóch goed verzekerd. Want op het moment dat me iets overkomt kan ik in ieder geval mijn vaste lasten door betalen. Dat was de zekerheid waar ik naar zocht.

‘TAF ontkracht het beeld dat verzekeraars niet uit willen betalen’

Vier jaar geleden kreeg ik last van mijn knie. Deze bleek versleten te zijn en een standbeencorrectie was nodig om me weer op de been te helpen. Dat betekende wel dat ik vijf maanden lang niet kon werken. Ik schakelde mijn zwager in om een claim bij TAF in te dienen. Samen vulden we de papieren in en hij regelde het verder met TAF. Tegen mijn verwachtingen in kreeg ik al snel bericht dat mijn aanvraag in behandeling was genomen. Ik zeg tegen mijn verwachtingen, omdat het beeld van verzekeraars nog steeds af en toe is dat ze er alles aan doen om niet uit te betalen. Mijn ervaring bij TAF ontkracht dat beeld. Nadat ik nog wat informatie van de arts had doorgestuurd werd mijn claim meteen goedgekeurd. Het geld werd vervolgens na de eigen risicoperiode netjes gestort op mijn rekening. Dat gaf me een fijn gevoel, want anders weet ik niet of ik het financieel zo lang had volgehouden.

Geen toevalstreffer

In de tijd dat ik thuis zat werd ik iedere twee weken gebeld door een vaste contactpersoon van TAF. Niet om me onder druk te zetten, maar om te horen hoe het met me ging. Het feit dat alles zo goed was geregeld voor mij bij TAF stelde me gerust. Dat gaf mij de gelegenheid om me volledig te focussen op mijn herstel en inmiddels ben ik ook weer volledig aan het werk.

Of het een toevalstreffer was? Nee hoor, want ook bij mijn tweede claim - die ik indiende vanwege een blessure aan mijn teen - werd ik goed en snel geholpen. Dus wil je goed verzekerd zijn? Kies voor TAF. De kosten vallen mee in vergelijking met traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, je bent goed verzekerd en de mensen daar zijn kundig, snel en behulpzaam.

Meer over de TAF Ondernemers AOV