Studentenpoule Klantenservice (minimaal 12 uur per week)

Datum geplaatst: 08-04-2021

Locatie: Eindhoven 

Tijd over, maar geld tekort? Beschik jij over een MBO4/ HBO / WO werk- en denkniveau? Ben je accuraat en enthousiast, maar vooral flexibel inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 50 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Omdat we groeien, zijn we voor de afdeling Klantenservice op zoek naar een aantal studenten die willen deelnemen in onze flexibele studentenpoule. De werkzaamheden zijn voornamelijk administratief van aard, onder leiding van de teamleider Klantenservice. Hierbij kan gedacht worden aan het invoeren van aanvragen, het opvragen van ontbrekende gegevens en archiveringswerkzaamheden. Afhankelijk van de kennis en capaciteiten van de student kunnen deze werkzaamheden uitgebreid worden.

Wat krijg je er voor terug?

  • een flexibele bijbaan waarin je zelf je uren kunt bepalen tussen 7.30 uur en 17.00 uur. 
  • een inspirerende werkplek midden in het centrum van Eindhoven;
  • elke laatste vrijdag van de maand (wanneer dit weer mogelijk is natuurlijk) een borrel in het gezellige centrum van Eindhoven;
  • een leuk en divers team binnen een informele bedrijfscultuur waarin plezier verankerd is.

Ok, ik kom graag bij jullie werken! Hoe solliciteer ik?

Wil je de sfeer alvast proeven? Bekijk dan onderstaand filmpje!