Vacature Productmanager (32 - 40 uur)

Datum geplaatst: 29-03-2023

TAF groeit en we hebben de ambitie om nog verder te groeien. Daar kunnen we hulp bij gebruiken van een productmanager. Ben je een vakspecialist die zich graag wil focussen op het productassortiment en houdt van innoveren? Toon je daarnaast initiatief, hoeven we niet altijd je hand vast te houden, werk je graag samen en weet je mensen enthousiast te maken? En houd je ervan om te werken in een omgeving waar we elkaar waarderen en humor niet ontbreekt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. We vertellen je graag nog iets meer over de functie en ons mooie bedrijf in hartje Eindhoven. 

Jouw verantwoordelijkheden

Als productmanager weet je wat er speelt in de markt van inkomens- en levensverzekeringen of wil je je daarin snel verdiepen. Je gaat aan de slag met marktonderzoek en concurrentieanalyses en vervolgens ontwikkel je vernieuwende producten die aansluiten bij de wensen van de consumenten. Je ontwikkelt tools die het intermediair ondersteunen bij het adviseren en bemiddelen. Je hebt in deze rol veel contact met onze (buitenlandse) verzekeraars, onze accountmanagers, het intermediair, onze IT afdeling en externe softwareleveranciers. Je stemt werkzaamheden af, bepaalt deadlines en bewaakt de voortgang van de projecten. Kortom, we kunnen niet zonder je.


De productmanager maakt deel uit van ons marketingteam. Daar ontwikkelen wij nieuwe producten waar klanten wel op zitten te wachten! We ontwikkelen innovatieve verzekeringsproducten die uniek zijn in de Nederlandse markt, begeleiden de introductie in de markt en ondersteunen alle betrokkenen om succes te realiseren en de klant te helpen.

Jouw Kwaliteiten

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met financiële producten voor consumenten (bijvoorbeeld als adviseur hypotheken, acceptant verzekeringen of als productmanager)
  • Je hebt brede kennis van en/of affiniteit met inkomensverzekeringen en levensverzekeringen en de daarbij behorende wet- en regelgeving
  • Je bent creatief, toont initiatief en durft buiten de bestaande kaders te denken
  • Je kunt goed omgaan met deadlines
  • Je  bent analytisch sterk 

Verder ben je een energieke persoonlijkheid die goed in teamverband kan functioneren en humor kan waarderen. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in het Nederlands en Engels.

Waarom werken bij TAF?

Naast deze leuke functie bieden we natuurlijk nog meer. Je komt terecht in een bedrijf waarin je jezelf kan zijn, jij je kunt ontwikkelen en waar we het belangrijk vinden om succes samen te delen en samen uitbouwen. Van ons krijg je een prima salaris en uiteraard hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. een collectieve zorgverzekering, een WGA hiaatverzekering, vergoeding van de reiskosten en dragen we bij aan je pensioen). Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen. Ook is er ruimte om hybride te werken.

Vrij op je verjaardag? Wie wil dat nu niet?! Van ons krijg je daarom op jouw verjaardag een vrije dag cadeau. Zo kun je dit vieren met je familie en vrienden of iets leuks voor jezelf te doen.

Wij willen graag dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, je jouw talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren. Daarom krijg je toegang tot ons online leerplatform (Skillstown) en maken we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan voor de toekomst.

Naast hard werken, vinden wij het ook heel belangrijk om hard te ontspannen. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel. Onze BBQ is altijd gezellig en ons jaarlijkse personeelsuitje mag je niet missen. Maar we verrassen onze medewerkers graag vaker het jaar door. 

Enthousiast geworden?

Denk je na het lezen van deze vacature; dit is mij op het lijf geschreven? Stuur dan  je  CV met daarbij een korte motivatie naar sollicitatie@taf.nl. Wil je eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Suzanne van Hoek, HR Manager, op telefoonnummer 040-7073899.

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 70 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving.  Ondernemen, persoonlijk, betrouwbaar en een beetje eigenzinnig zijn zit in ons DNA. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan ons filmpje https://www.youtube.com/watch?v=jOtnrPwTBRc