Vacature Medewerker Klantenservice (24-40 uur)

Datum geplaatst: 21-12-2023

Direct solliciteren

Locatie: Eindhoven

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 70 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf.

Zoek jij:

 • een super gezellig jong bedrijf waar hard gewerkt én gelachen wordt?
 • een organisatie waar je leert van je fouten en waar successen gevierd worden?
 • een dynamische functie waarin jij verantwoordelijk bent voor tevreden klanten?
 • een baan waarbij je veel contact hebt met klanten?

Zie jij als je in de spiegel kijkt iemand die:

 • minimaal een mbo niveau 4 diploma op zak heeft;
 • 24-40 uur per week beschikbaar is;
 • bij voorkeur al enige ervaring op het gebied van klantenservice heeft.  Als je deze ervaring hebt opgedaan binnen de financiële dienstverlening heb je een streepje voor op andere kandidaten;
 • in bezit is van het diploma Wft Basis of bereid om dit op korte termijn te halen;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • woonachtig is in de omgeving van Eindhoven;
 • klantgericht is, makkelijk kan schakelen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
 • die het leuk vindt om deel uit te maken van een klein, gemotiveerd team en hier zelf een bijdrage aan levert. Uiteraard kun je ook zelfstandig werken.

Lees je op dit moment nog steeds aandachtig verder? Dan leggen we graag uit hoe jouw werkdag er uit ziet:

Als medewerker klantenservice ben je het visitekaartje van de organisatie! Je biedt voornamelijk telefonisch service aan klanten en hierbij kun je vragen verwachten over de meest uiteenlopende zaken. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de status van een polis en hoe een wijziging aangeleverd moet worden. Het gaat dus niet om outbound bellen. Naast het telefonisch klantcontact ga je ook de administratieve taken oppakken. Je kunt hierbij denken aan postverdeling, aanvragen invoeren en wijzigingen verwerken. De verdeling van telefonisch contact en administratieve taken zal ongeveer 50% - 50% zijn. 

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons mag je een sfeer verwachten waarin jij jezelf kan zijn, waarin jij je kunt ontwikkelen en waarbij succes hebben, succes delen en samen succes uitbouwen, iets is wat wij graag met jou delen.

Van ons krijg je een goed salaris wat we afstemmen op jouw kennis en achtergrond. Uiteraard hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een WGA hiaatverzekering, vergoeding van reiskosten, een 13e maand, fietsplan). Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen. En op je verjaardag ben je vrij om dit te vieren met je familie en vrienden of iets leuks voor jezelf te doen. Er is ruimte om hybride te werken.

Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren; dit doen we onder andere via ons online leerplatform (Skillstown) en we maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan voor de toekomst.

Naast hard werken, vinden wij het ook heel belangrijk om hard te ontspannen, daarom organiseren we regelmatig borrels en events maar ook andere activiteiten om met elkaar in verbinding te blijven. 
 

Ok, ik kom graag bij jullie werken! Hoe solliciteer ik?

 • stuur een inspirerende motivatie in uitstekend Nederlands en je CV naar sollicitatie@taf.nl  
 • wil je eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Rianne Dekkers op telefoonnummer 040-7073890 of mail naar sollicitatie@taf.nl. 

De koffie staat klaar! Maar wil je eerst nog een beetje de sfeer proeven? Kijk dan het volgende filmpje: