Vacature Account Manager

Datum geplaatst: 19-10-2023

Direct solliciteren

Wil jij als Account Manager verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van jouw eigen regio en intermediairs, voor de omzet en het resultaat in dit werkgebied ( in dit geval Groot Amsterdam/Noord-Holland) en wil jij DE sparringpartner worden voor de professionele financieel adviseur in Nederland?

Dan is dit jouw kans!

Doordat je veel intensieve contacten hebt met onze intermediairs ben jij de gesprekspartner voor jouw eigen kantoren. Je bezoekt deze kantoren, werkt met hen aan ondernemingsplannen en helpt hen succesvol te zijn op het terrein van inkomensbescherming en vermogensvorming. Je adviseert hen op een persoonlijke en professionele manier en bent betrokken bij de zakelijke omstandigheden van het intermediair en zijn persoonlijke belevingswereld. Je kent jouw relaties dus echt en maakt samen met hen het verschil.

Je plant zelf je afspraken met bestaande intermediairs, zorgt ervoor dat TAF commercieel succesvol bijdraagt aan de ontwikkeling van het kantoor en signaleert ook kansen om nieuwe intermediairs aan te laten sluiten bij TAF. Je bent in staat jouw klanten te overtuigen van de kracht van onze producten en kan hen motiveren tot een intensieve samenwerking

 

Team

Samen hard werken met veel plezier, dat is wat we doen. Ons salesteam heeft humor, resultaatgerichtheid, succesvol willen zijn en het verschil maken, als kernwaarden in haar DNA zitten.

 

Wat verwachten we van jou?

Je bent een enthousiast en zelfstandig persoon met een behoorlijke dosis overtuigingskracht en woonachtig in de regio Noord-Holland of daar in de buurt. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt de benodigde WFT opleidingen afgerond. Verder heb je enkele jaren werkervaring in een commerciële functie en ben je bekend met de wereld van intermediairs. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Maar het allerbelangrijkste is: jij hebt zin om mee te bouwen aan het verder laten groeien van de commerciële prestaties van onze mooie club.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Bij ons mag je een sfeer verwachten waarin jij jezelf kan zijn, waarin jij jezelf kan ontwikkelen en waarbij succes hebben, succes delen en samen succes uitbouwen iets is wat wij graag met jou delen.

Van ons krijg je een prima salaris en dragen we bij aan je pensioen. Daarnaast krijg je een leaseauto, laptop en mobiele telefoon tot je beschikking. Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je van ons krijgt. Wil je vaker vrij dan kun je eenmaal per jaar maximaal 5 dagen bijkopen.


Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren; dit doen we onder andere via ons online leerplatform (Skillstown) en we maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan voor de toekomst.


Naast hard werken, vinden wij het ook heel belangrijk om hard te ontspannen, daarom organiseren we regelmatig borrels en events maar ook andere activiteiten om met elkaar in verbinding te blijven. 
 

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ontvangen wij graag je CV met daarbij een korte motivatie. Je kunt dit sturen naar sollicitatie@taf.nl. Wil je eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Suzanne van Hoek, HR Manager, op telefoonnummer 040-7073890.

 

Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan onderstaand filmpje.