Onbeperkt toegang tot dienstverlening Royal Doctors 

Heeft je klant een arbeidsongeschiktheidsverzekering van TAF* afgesloten dan bieden wij je financiële steun bij arbeidsongeschiktheid. Maar we bieden meer. Zo kan de verzekerde gebruik maken van de diensten van Royal Doctors. Zij bieden ondersteuning bij het krijgen van de beste medische zorg. Wanneer je klant een diagnose heeft of een behandelplan maar hij of zij heeft vragen of twijfels, dan kan je klant bij Royal Doctors terecht voor onder andere een second opinion. 

Wat biedt Royal Doctors?

  • Een team van experts aan wie de verzekerde medische vragen kan stellen.
  • Je wilt weten bij welke specialist je moet zijn voor een specifieke hulpvraag
    Na het invullen van een vragenlijst, weet je binnen drie werkdagen welk soort arts/behandelaar in het zorglandschap jou het beste kan helpen.
  • Het maken van een afspraak bij de juiste specialist zonder lange wachttijd
  • Een second opinion bij twijfel over een diagnose of behandelplan
     

Wil je klant gebruik maken van de diensten van Royal Doctors?

Heeft je klant een verzekering afgesloten waaronder de dienstverlening van Royal Doctors valt * en wil je klant gebruik maken van de diensten?
Dan kunnen zijn contact opnemen met TAF via telefoon of mail. Wij gegeven vervolgens de persoonsgegevens (geen medische gegevens) door aan Royal Doctors. Zij nemen daarna contact met de verzekerde op.

Goed om te weten
Royal Doctors deelt de medische gegevens nooit met TAF of met derden. Royal Doctors zal altijd uitdrukkelijk om toestemming vragen als de verzekerde wilt dat zij gegevens delen met medisch specialisten of medische informatie opvragen bij de arts. De privacy is gewaarborgd. 

Je klant heeft onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors als je klant een van de volgende producten hebt afgesloten:
TAF GoedGezekerd AOV met polisvoorwaarden GG QL 06-2020, TAF InkomenZeker AOV met polisvoorwaarden
QL IZ 05-2023,TAF Maandlastbeschermer met polisvoorwaarden MLB QL 12-2022, MLB QL 06-2019, MLB QL 02-2021, MLB QL 11-2021, MLB IPT 11-2020, MLB IPT 11-2021, TAF Maandlastbeschermer Zelfstandige met polisvoorwaarden MLBZ QL 02-2022, TAF Inkomensbeschermer met polisvoorwaarden IPT TIB 11-2020 en IPT TIB 11-2021.

Het lidmaatschap van Royal Doctors ter waarde van € 299 per jaar zit bij deze producten inbegrepen.

Klantervaring

'De second opinion via Royal Doctors was het mooiste kerstcadeau dat ik in jaren kreeg'

Zelfstandig ondernemer John Bot onderging in 2013 een rugoperatie. Daarmee hoopte hij van de pijn af te komen waarvan zijn versleten ruggenwervels de boosdoener waren. Helaas bood de operatie geen verlichting en na verloop van tijd straalde de pijn zelfs uit naar zijn benen. Volgens de artsen moet hij leren leven met de pijn. Reden voor TAF om hem in contact te brengen met Royal Doctors voor een second opinion. Zij bleken wél iets voor John te kunnen betekenen.

'Ik geloof in een verzekeraar die er voor je is'

Jan Mansom, eigenaar van een klusbedrijf in Utrecht, sloot een arbeidsongeschiktheidsverzekering af bij TAF. Twee jaar geleden kreeg hij pijn aan zijn arm, waardoor hij aanspraak moest maken op zijn verzekering. Er was iets mis met de ader in zijn arm. Een lang medisch traject volgt. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Een aantal keer gedotterd, specialisten die zijn casus bespraken. Maar dé oplossing was er nog niet.

Afsluiten van een TAF Arbeidsongeschiktheidsverzekering 
inclusief lidmaatschap?

Wil je graag een TAF GoedGezekerd AOV, Maandlast- of Inkomensbeschermer of Maandlastbeschermer Zelfstandige afsluiten? Maak dan een afspraak met je financieel adviseur. Heb je nog geen financieel adviseur? Vind hier een adviseur in de buurt.

Voor informatie over een lidmaatschap zonder verzekering bij TAF ga naar www.royaldoctors.nl.