MoneyView: TAF ORV maximale waardering op prijs én voorwaarden

Maar liefst vier varianten van de TAF Overlijdensrisicoverzekering scoren 5-sterren van MoneyView. Al 13 jaar op rij komt de TAF ORV als voordeligste uit de bus. Het is de negende keer dat de TAF ORV zowel op prijs als op voorwaarden maximaal scoort.

Datum geplaatst: 25-01-2023

Voor de ProductRating Prijs zijn 2.728 klantprofielen per dekking doorgerekend en geanalyseerd met MoneyView analyse. Voor het ranken van de voorwaarden zijn 31 producten getoetst op 42 criteria uit MoneyView Productmanager. Dat pakt gunstig uit voor TAF. Maar liefst vier varianten van de TAF Overlijdensrisicoverzekeringen scoren 5-sterren. Al 13 jaar op rij komt de TAF ORV als voordeligste uit de bus. Het is de negende keer dat de TAF zowel op prijs als op voorwaarden maximaal scoort.

Productrating TAF ORV MoneyView

Marktontwikkelingen ORV

Naast het toekennen van de sterren, kijkt MoneyView naar opvallende product- en marktontwikkelingen. Wist je dat de gemiddelde premie van een ORV met 65% is gedaald in 20 jaar tijd? En dat er nog maar 13 risicodragers op de Nederlands overlijdensrisicoverzekeringsmarkt actief zijn? TAF vertegenwoordigd er daar vier van. Benieuwd naar de andere ontwikkelingen?

Lees het MoneyView Special Item ORV