TAF winnaar twee Gouden Lotus Awards

Donderdag 25 mei maakte InFinance de winnaars van de Gouden Lotus Awards bekend. Niet alleen won TAF voor de vierde keer op rij de Gouden Lotus award voor ORV-aanbieder, maar ook voor het tweede jaar op rij de award voor AOV-aanbieder. Alex Klein van InFinance reikte de twee awards persoonlijk uit aan algemeen directeur Nicole Hollander en commercieel directeur Michel Meijer op ons kantoor in Eindhoven.

Datum geplaatst: 13-06-2023

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, zoals het voluit heet, is een initiatief van vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. Dit jaar werden de awards voor de zevende keer uitgereikt. Financieel advieskantoren konden stemmen op hun favoriete verzekeraar per categorie.

Award ORV-aanbieder

In de categorie ORV waren dit jaar Nationale-Nederlanden, Scildon en TAF door hun businesspartners genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

'Voor winnaar TAF steekt de adviseur ook dit jaar weer de loftrompet uit. De processen zijn op orde, de tarieven scherp en de voorwaarden gunstig en voor iedereen te begrijpen. Waardering is er voor de bereikbaarheid, reactiesnelheid, de heldere communicatie en de gebruikersvriendelijke software. De lijnen met accountmanagers en medewerkers zijn kort en persoonlijk. Mutaties worden snel verwerkt en meer dan eens wordt aangegeven dat het prettig zaken doen is met TAF. Veel lof is er ook dit jaar weer voor de accountmanagers die maatwerkoplossingen aanbieden wanneer dit nodig is.'

Award AOV aanbieder

In de categorie Inkomen waren dit jaar opnieuw ASR, Credit Life en TAF door hun businesspartners genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

'Winnaar TAF kreeg met afstand de meeste stemmen in deze categorie. Het met TAF samenwerkend intermediair is duidelijk gecharmeerd van de arbeidsongeschiktheidsoplossingen voor werknemers en ondernemers. Waardering is er voor de snelle processen, goede voorwaarden, de snelheid van acceptatie en de vele opties waaruit gekozen kan worden. De combinatie TAF en goedkoop wordt echter het vaakst genoemd. Lof is er eveneens voor de accountmanagers, de innovatieve productontwikkeling en voor de medewerkers die betrokken, meedenkend en bereikbaar zijn. TAF is duidelijk, maar de acceptatie kan soms ook streng zijn.'

TAF bedankt de adviseurs die op TAF gestemd hebben.