TAF winnaar twee Gouden Lotus Awards

Woensdag 4 juni maakte InFinance de winnaars van de Gouden Lotus Awards bekend. Niet alleen won TAF voor de derde keer op rij de Gouden Lotus award voor Overlijdensrisicoverzekeraar, maar ook de award voor Inkomensverzekeraar. Twee dagen later reikte Alex Klein van InFinance de twee awards persoonlijk aan directeur Nicole Hollander uit op ons kantoor in Eindhoven.

Datum geplaatst: 01-06-2022

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, zoals het voluit heet, is een initiatief van vakblad InFinance en Hypotheek Business Club. Dit jaar werden de awards voor de zesde keer uitgereikt. Financieel advieskantoren konden stemmen op hun favoriete verzekeraar per categorie.

Award ORV-aanbieder

In de categorie ORV waren Nationale Nederlanden, Scildon en TAF genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt. TAF ging ervandoor met de winst, en dit was volgens de organisatie waarom:

Voor het derde jaar op rij komt het woord ‘snel’ het vaakst voor in de reacties die adviseurs hebben achtergelaten bij award-winnaar TAF. Op de tweede plaats staat een ‘scherpe prijs. De lange lijst is verder één grote lofzang Een hoge waardering is er voor de klantgerichte wijze van communiceren, de persoonlijke touch die men ervaart bij de claimverwerking na een overlijden en voor de accountmanagers die maatwerkoplossingen aanbieden wanneer dit nodig is. TAF wordt verder innovatief gevonden, flexibel en oplossingsgericht. Voor elke risico wordt een oplossing gezocht.

Award Inkomensverzekeraar

In de categorie Inkomen waren ook dit jaar opnieuw ASR, Credit Life en TAF door hun businesspartners genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt. TAF won de award en dit was de toelichting van de organisatie:

Veel van de advieskantoren die op award-winnaar TAF hebben gestemd zijn vooral gecharmeerd van de combinatie scherpe premie, duidelijke voorwaarden en een snel acceptatieproces. Waardering is er verder voor de accountmanagers, het aanvraag en offertesysteem, de goede bereikbaarheid en de claimafhandeling.

TAF bedankt de adviseurs die op TAF gestemd hebben.