TAF is uitgeroepen tot Beste Partner Efficiency

Hoera! TAF is uitgeroepen tot 'Beste Partner Efficiency' in het Adfiz Prestatie Onderzoek. En dat allemaal dankzij de ruim 100 financieel adviseurs die de moeite namen om onze dienstverlening te beoordelen in het Adfiz Prestatie Onderzoek. Hartelijk dank voor zoveel waardering!

Datum geplaatst: 11-01-2019

Om het belang van een aantal specifieke thema’s te onderstrepen zijn er door brancheorganisatie Adfiz ‘Beste Partner’ prijzen in het leven geroepen. Een van de benoemde onderdelen is een efficiënte administratieve keten. TAF directeur Nicole Hollander nam de award 'Beste Partner Efficiency' donderdag 10 januari persoonlijk in ontvangst tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van Adfiz in Bussum. Het is het derde jaar op rij dat TAF in de prijzen valt.

We blijven onszelf verbeteren

In het Adfiz Prestatie Onderzoek wordt de software van TAF veelvuldig geprezen door adviseurs. Ook is snelheid een opvallend vaak voorkomende reactie waarom TAF hoog scoort. Natuurlijk zijn we super blij met deze waardering en gaan we - ook dit jaar - weer ons uiterste best doen om de titel 'Beste Partner Efficiency' in ere te houden. 

Over het Adfiz Prestatie Onderzoek

Het Adfiz Prestatie Onderzoek maakt transparant welke kwaliteit aanbieders leveren. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. Het Adfiz Prestatie Onderzoek  geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView. 

Benieuwd wie de andere winnaars zijn? Lees hier het persbericht van Adfiz.