Datum geplaatst: 26-01-2017

De productcategorieën die MoneyView onderscheidt zijn: voorwaarden met annuïtair dalende dekking, voorwaarden met gelijkblijvende dekking, prijs met annuïtair dalende dekking en prijs met gelijkblijvende dekking.

Acht keer 5-sterren 
Van de dertien overlijdensrisicoverzekeringen die met 5-sterren bekroond zijn, gaat het in maar liefst acht gevallen om een overlijdensrisicoverzekering van TAF. Volgens MoneyView onderscheiden de verzekeringen van TAF zich vooral door de ruimere acceptatiegrenzen, de mogelijkheid tot premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en een vooruitkering bij terminale ziekte die optioneel kan worden bijverzekerd. 

Hoogste waardering op prijs, kwaliteit én dienstverlening
Naast de hoogste waardering voor prijs en voorwaarden, behaalde TAF eerder dit jaar ook de hoogste score op het gebied van dienstverlening. In het Adfiz Prestatie Onderzoek waardeerden 190 onafhankelijke adviseurs de dienstverlening van TAF met een 8,7. TAF directeur Nicole Hollander: ‘Alles bij elkaar opgeteld komen we nu wel erg dicht bij onze ambitie. Het ontwikkelen van verzekeringen met de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs en de allerbeste service. Dat betekent overigens niet dat we stil zitten. We willen verwachtingen overtreffen. Iedere dag, voor elke klant. Maar vooral ook voor het intermediair, op wie we volledig vertrouwen voor de advisering van onze verzekeringen. We waarderen enorm dat er zoveel adviseurs de weg naar ons weten te vinden. Daaraan hebben we ons succes te danken.’  

Meer informatie?
Special item Overlijdensrisicoverzekeringen is gratis te downloaden op www.specialitem.nl