TAF ORV voor 14de keer op rij bekroond met 5 sterren MoneyView

Maar liefst vijf varianten van de TAF ORV scoren 5 sterren van MoneyView. Op prijs ontvangen we al 14 jaar op rij de 5 sterren. En het is al weer voor de 10de keer dat onze ORV zowel op prijs als op voorwaarden maximaal scoort. 

Datum geplaatst: 24-01-2024

Prijs

Voor de ProductRating Prijs zijn 30 producten met een gelijkblijvende dekking en 32 producten met een annuïtair dalende dekking onderzocht, waarbij2.728 klantprofielen per dekking zijn doorgerekend en geanalyseerd. Hierbij is gebruik gemaakt van de MoneyView Analyzer.  Drie varianten van de TAF ORV scoren 5-sterren.

Voorwaarden

Voor de ProductRating Voorwaarden zijn in totaal 32 producten onderzocht op voorwaarden en mogelijkheden. De MoneyView ProductManager heeft hiervoor 42 criteria geselecteerd, geclusterd en gewogen. Het resultaat 2 x 5-sterren.

Volgens MoneyView onderscheiden de producten van TAF zich door: de hoge maximum eindleeftijden, de ruime acceptatiegrenzen met betrekking tot het minimaal en maximaal te verzekeren bedrag en ruime aanvullende dekkingen zoals premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid, stijgende uitkering, kinderclausule, ongevallendekking en de mogelijkheid om een lijfrenteclausule op de polis te plaatsen.

Lees het MoneyView Special Item ORV