TAF ORV voor 12e jaar op rij bekroond met vijf sterren

TAF voert al 12 jaar op rij de lijst aan van de best beoordeelde overlijdensrisicoverzekeringen op het gebied van prijs door MoneyView. Dat blijkt uit de Special Item ORV die afgelopen vrijdag uitkwam. Met een lage premie maakt TAF een overlijdensrisicoverzekering toegankelijk voor iedereen.

Datum geplaatst: 17-01-2022

Maximale productrating TAF ORV voor prijs

MoneyView onderzocht 41 producten met een gelijkblijvende dekking en 44 producten met een annuïtair dalende dekking op prijs. Daarbij zijn 2.728 klantprofielen per dekking doorgerekend en geanalyseerd. Bij de prijsanalyse voor de gelijkblijvende dekking scoort zowel de TAF Personal als de TAF Special Overlijdensrisicoverzekering met BNP Paribas Cardif het hoogst. Voor de annuïtair dalende dekking haalt de Special Overlijdensrisicoverzekering met BNP Paribas Cardif een 5-sterrenrating.

Benieuwd naar de exacte rating en marktontwikkelingen? Lees de MoneyView Special Item ORV. 

6 redenen om te kiezen voor een ORV van TAF

  • Dankzij ons unieke model met meerdere verzekeraars achter de TAF ORV kunnen we iedereen een aantrekkelijk aanbod doen.
  • Voorlopige dekking tot zes maanden met een bedrag van € 300.000.
  • Snel en soepel acceptatieproces met online gezondheidsverklaring: geen bijzonderheden is direct geaccepteerd.
  • Ruime acceptatiegrenzen: zoals een maximale eindleeftijd van 85 jaar en een maximum verzekerd kapitaal van € 6.000.000.
  • Acceptatiegraad van 99,92% dankzij ons geautomatiseerde vangnet voor moeilijk te verzekeren risico's in samenwerking met herverzekeraar De Hoop.
  • Niet alleen een uitkering bij overlijden, maar ook een vooruitkering bij leven als de verzekerde terminaal ziek is.