TAF hernieuwt samenwerking met Chubb Life

De TAF Overlijdensrisicoverzekering heeft er een vierde verzekeraar bij: Chubb Life. In het verleden werkte TAF al succesvol samen met Chubb Life (destijds bekend als ACE). Door de hernieuwde samenwerking versterkt TAF haar marktpositie op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen.

Datum geplaatst: 17-07-2020

Tot 2016 werkte TAF al succesvol samen met Chubb Life op het gebied van overlijdenrisico. In een periode van zes jaar werd een aanzienlijke levensverzekeringsportefeuille opgebouwd. Tot op de dag van vandaag beheert TAF deze portefeuille.

Ian Moffatt, Regional President EMEA van Chubb Life: "We zijn verheugd om weer met TAF te werken. We hebben een goede relatie met TAF, een klantgerichte partner met een gevestigde naam in Nederland."

TAF directeur Nicole Hollander: ‘Door ons unieke model met meerdere verzekeraars achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering hebben we een krachtige marktpositie opgebouwd. Met de toevoeging van Chubb Life zijn we nog beter in staat om in elke klantsituatie een uitstekend aanbod te doen, ongeacht leeftijd, looptijd of verzekerd bedrag. Dat is uiteindelijk ons doel.’

Chubb Life is onderdeel van Chubb Group of companies. Ze is toegelaten op de Nederlandse markt op basis van een vergunning van de Franse ACPR en Europese paspoortrechten. In Nederland valt zij onder het gedragstoezicht van de AFM. Chubb Life is lid van het Verbond van Verzekeraars.

Naast Chubb Life kunnen ook verzekeraars Credit Life, iptiQ en Quantum Leben risicodrager zijn achter de overlijdensrisicoverzekering van TAF. De TAF Overlijdensrisicoverzekering is exclusief aan te vragen via onafhankelijke financieel adviseurs.