TAF breidt samenwerking met iptiQ uit

iptiQ schaart zich per 2 februari als verzekeraar achter de TAF Werknemers AOV. De TAF Werknemers AOV bestaat uit een inkomens- en maandlastenbeschermer voor eigenwoningbezitters. iptiQ treedt op als risicodrager voor beide verzekeringen. Het betreft een intensivering van de samenwerking. iptiQ is al verzekeraar achter de TAF Overlijdensrisicoverzekering en TAF BasisGezekerd AOV voor ondernemers.

Datum geplaatst: 02-02-2021

TAF werkt sinds 2016 samen met iptiQ. Het begon met een samenwerking op het gebied van overlijdensrisico. Drie jaar geleden breidden zij de samenwerking al uit met de introductie van de TAF BasisGezekerd AOV, nu met de TAF Inkomens- en Maandlastbeschermer.


TAF-directeur Nicole Hollander: ‘We breiden onze bestaande samenwerking met iptiQ graag uit door hen als extra verzekeraar toe te voegen achter de producten van de TAF Werknemers AOV. Een logische stap, na een succesvolle samenwerking van ruim vier jaar. Hiermee breiden we onze marktpositie verder uit. We zijn dus nog beter in staat om in elke unieke klantsituatie een uitstekend aanbod te doen. Dat is uiteindelijk ons doel.’

Maandlast– en Inkomensbeschermer

iptiQ wordt verzekeraar achter de TAF Maandlast- en Inkomensbeschermer. De Maandlastbeschermer is een sommenverzekering die een vast bedrag per maand verzekert om de belangrijkste woonlasten door te betalen bij arbeidsongeschiktheid. Eventueel is werkloosheid ook mee te verzekeren. De Inkomensbeschermer is een schadeverzekering die het inkomen bij arbeidsongeschiktheid aanvult tot het verzekerd maandinkomen. De verzekering sluit aan op de Wet werk en Inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

Toekomstbestendig

Als de verzekerde een uitkering ontvangt, wordt het verplichte eigen risico van de zorgverzekering vergoed. Dat is nu 385 euro per jaar. Ook als dit bedrag in de toekomst stijgt tot 500 euro, wordt het bedrag vergoed. Daarnaast is het mogelijk om de verzekering aan te laten sluiten op de AOW-gerechtigde leeftijd van de verzekerde. Ook als deze in de toekomst stijgt naar maximaal 70 jaar.

Royal Doctors

Verzekerden van de TAF Inkomens- en Maandlastbeschermer krijgen bij zowel Quantum Leben als iptiQ, niet alleen financiële ondersteuning, maar ook hulp bij het krijgen van de beste medische zorg. Zij krijgen onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt de verzekerde onder andere door het beantwoorden van medische vragen, een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan en het maken van een afspraak bij de juiste specialist zonder lange wachttijd.