TAF wint DFO Performance Onderzoek Inkomen/AOV

Onlangs vond weer het jaarlijks Performance Onderzoek van DFO plaats. Daarbij komt TAF als winnaar uit de bus. Wij mogen ons een jaar lang ‘Beste aanbieder Inkomen/AOV' noemen.

 

Datum geplaatst: 04-10-2023

Bureau DFO heeft het onderzoek in samenwerking met Atentikmarketing uitgevoerd: hoe waardeert het intermediair de dienstverlening van de aanbieders waar ze ervaring mee hebben? De resultaten van het onderzoek zijn gebaseerd op 3.354 waarnemingen.

Hoogste waardering

Op basis van een gewogen gemiddelde ontving TAF de hoogste waardering op het gebied van Inkomen/AOV. TAF kreeg van het intermediair een hoge Net Promotor Score (NPS). Uit het onderzoek blijkt dat TAF zich vooral onderscheidt op de telefonische bereikbaarheid.

Bij ORV behaalden we een mooie tweede plek.

Samen voor de klant

TAF is trots dat we tot 'Beste aanbieder Inkomen/AOV' zijn gekozen. We willen alle adviseurs bedanken voor de medewerking aan het onderzoek en deze mooie waardering voor onze dienstverlening en producten. Wij blijven ons inzetten om samen met jullie de klant de best mogelijke oplossing te bieden op het gebied van arbeidsongeschiktheid én overlijden.