TAF alweer de meeste 5-sterrenratings en ‘Beste partner’ 

Januari is voor ons traditioneel de maand van de uitreikingen. Adfiz maakt de winnaars van het prestatie onderzoek bekend en MoneyView kent de ORV sterren toe. Afgelopen jaar voerden we verbeteringen door in onze prijs en voorwaarden, werkten we hard aan nog efficiëntere processen en stelden we ons ten doel om fans te maken van onze klanten. Toch blijft het – ondanks dat we al jaren op rij winnen - spannend. Hoe beoordeelt het intermediair ons in het Adfiz Prestatie Onderzoek en hoe worden onze ORV's gewaardeerd door MoneyView?

Datum geplaatst: 14-01-2019

MoneyView: TAF ORV blinkt alweer uit in prijs én voorwaarden 

Trots! Net als in de voorgaande jaren ontvangen de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF de meeste 5-sterrenratings van MoneyView. Door ons unieke model met meerdere verzekeraars achter de TAF ORV hebben wij voor iedereen een aantrekkelijk aanbod.

Hoogste waardering prijs

MoneyView onderzocht meer dan 42 producten op prijs, waarbij 2.728 klantprofielen per dekking zijn doorgerekend. Door het toekennen van een weging ligt de nadruk op de profielen van de verzekeringen die het meest worden afgesloten. Vier varianten van de TAF Overlijdensrisicoverzekering ontvangen dit jaar de maximale waardering. Zowel Credit Life, iptiQ, als Quantum Leben scoren met een of meerdere varianten maximaal op prijs.

Hoogste waardering voorwaarden

Er zijn 49 producten onderzocht op voorwaarden en mogelijkheden op basis van 38 criteria uit MoneyView ProductManager. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen gelijkblijvende en annuïtair dalende dekkingen. De TAF Personal en Special Overlijdensrisicoverzekering (met afkoopwaarde) met verzekeraar Credit Life, iptiQ en Quantum Leben behalen net als vorig jaar 5 sterren, het gaat hierbij om maar liefst acht varianten van de TAF ORV.

Benieuwd naar de exacte verdeling? Ga naar het MoneyView Special Item ORV

Adfiz: winnaar 'Beste Partner Efficiency'

Dankzij de stem van ruim 100 financieel adviseurs werden we ook nog uitgeroepen tot 'Beste partner Efficiency'. In het Adfiz Prestatie Onderzoek wordt de software van TAF veelvuldig geprezen door financieel adviseurs. Ook is snelheid een opvallend vaak voorkomende reactie waardoor TAF hoog scoort. We zijn super blij met deze waardering. Natuurlijk gaan we ons uiterste best doen om de titel 'Beste Partner Efficiency' in ere te houden.

TAF ORV beste keuze 

We zijn vereerd dat we de logo's van MoneyView voor ORV met de hoogst gewaarde prijs en voorwaarden en Adfiz voor 'Beste Partner Efficiency' dit hele jaar weer mogen voeren in al onze communicatie.