ORV-producten van TAF nu direct aan te vragen via MeetingpointAdvies

Per 12 september 2019 is het mogelijk om de ORV producten van TAF digitaal aan te vragen via MeetingpointAdvies. Hierdoor wordt de adviseur nóg beter gefaciliteerd in het adviesproces met zijn klanten.

Datum geplaatst: 12-09-2019

Adviseurs kunnen binnen MeetingpointAdvies snel en gemakkelijk overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken op tarieven en voorwaarden. De ORV-producten van TAF kunnen nu ook direct aangevraagd worden via het platform. Hiermee is TAF de eerste aangesloten maatschappij waarbij ORV producten direct kunnen worden aangevraagd.

De AOV-producten van TAF zijn al sinds november vorig jaar te vergelijken en aan te vragen via Meetingpointadvies. Met de toevoeging van de ORV producten zet TAF wederom een belangrijke stap om de bereikbaarheid van haar producten nog verder te vergroten.  

TAF directeur Nicole Hollander: ‘Via MeetingpointAdvies was het al langer mogelijk om overlijdensrisicoverzekeringen te vergelijken. Als marktleider in ORV scoren wij standaard hoog in deze vergelijking. Niet voor niets ontvangen onze verzekeringen al negen jaar op rij de hoogste waardering voor prijs en voorwaarden van MoneyView. Het is gemakkelijk voor de adviseur dat onze overlijdensrisicoverzekeringen nu direct digitaal kunnen worden aangevraagd. We zijn verheugd dat TAF de eerste ORV aanbieder is, voor wie MeetingpointAdvies dit mogelijk heeft gemaakt.’

Edon Kosters, Business Development Manager bij MeetingpointAdvies is blij met de productuitbreiding: ‘De ORV producten van TAF stonden bij zowel Meetingpointadvies als bij het intermediair hoog op de wensenlijst. Alle betrokken partijen gaan hier van  profiteren.’

Over MeetingpointAdvies
MeetingpointAdvies gelooft in de kracht van onafhankelijk advies door financieel adviseurs. MeetingpointAdvies versterkt de concurrentiepositie van financieel adviseurs door hen in staat te stellen sneller, slimmer en efficiënter te werken. Het platform ondersteunt het adviestraject van adviseurs voor de producten particuliere schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. MeetingpointAdvies biedt een compleet overzicht van de verzekeringsmarkt.

Meer informatie: www.meetingpointadvies.nl.