500.000ste polis bij TAF

Deze week groeide de verzekeringsportefeuille van TAF naar 500.000 actieve polissen. TAF bestaat sinds 15 jaar en is van prijsvechter uitgegroeid tot marktleider op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Ook is TAF hard op weg om een prominente rol op de AOV-markt te bemachtigen. Volgens TAF is het succes te danken aan de combinatie van uitstekende financiële producten met een scherpe prijs en een hechte relatie met het intermediair.

Datum geplaatst: 26-06-2020

"TAF heeft de laatste jaren een constante groei doorgemaakt. In december 2015 vierden we de totstandkoming van de 250.000ste polis. Nu vierenhalf jaar later is onze omzet meer dan verdubbeld. Ons geheim? Het blijven ontwikkelen van verzekeringen met de beste voorwaarden tegen een scherpe premie. Dit jaar werden onze overlijdensrisicoverzekeringen voor het tiende jaar achtereen bekroond met 5 sterren door MoneyView en ontving onze AOV voor ondernemers de maximale score op prijs. Daarnaast zit het bieden van een uitstekende klantbeleving in ons DNA. Ondanks de harde groei, zijn we letterlijk klein gebleven. Door vergaande digitalisering is het aantal medewerkers nauwelijks gegroeid. Hierdoor blijven we in staat om persoonlijke service te verlenen aan de financieel adviseurs waarmee we samenwerken. Dit succes hebben we aan hen te danken,’ aldus TAF directeur Nicole Hollander.

Recordaantal AOV’s tijdens coronacrisis

Hollander: ‘Mensen kiezen in deze onzekere tijd voor meer zekerheid. Dat merken we aan de forse toename van het aantal AOV’s dat wordt aangevraagd. De maand mei was voor ons dan ook een recordmaand. Gelukkig hebben we een digitale organisatie: een verzekering bij TAF kan volledig online worden aangevraagd en geaccepteerd. Ook waren onze medewerkers in staat om vanaf dag één volledig vanuit huis te werken. Hierdoor hielden we onze dienstverlening op peil en bleven we onze aanvragen gewoon op dagbasis verwerken. Dat heeft tot veel nieuwe samenwerkingen geleid.’


Ambitie voor de toekomst

‘Een half miljoen polissen is een fantastische mijlpaal om even bij stil te staan. Tegelijkertijd is het een mooi moment om vooruit te kijken. We zijn dan wel marktleider op het gebied van overlijdensrisico, er mag nog veel meer bewustwording komen voor de financiële impact van overlijden. En dat gaat verder dan alleen het aflossen van de hypotheek. Gezien de ontwikkelingen in de markt ten aanzien van het nabestaandenpensioen, is het verstandig dat mensen hierin zelf de regie nemen. Verder komt de verplichte AOV voor ondernemers er waarschijnlijk aan. Dat is lang niet voor elke ondernemer de beste oplossing. En al zeker niet goedkoop. De ondernemer kan nu nog kiezen voor een beter passend alternatief. En dat bieden wij. Onze innovatieve denkwijze en producten sluiten aan bij wat de ondernemer wél wil. De markt gaat nog veel van ons horen de komende tijd,’ zo eindigt Hollander.

De 500.000e polis werd aangevraagd door THUIS in Hypotheken van Alexander van den Heuvel in Best. Directeur Nicole Hollander zette hem persoonlijk in het zonnetje.