400.000ste ORV bij TAF

TAF heeft sinds vorige week 400.000 actieve overlijdensrisicoverzekeringen in de portefeuille zitten. Volgens de verzekeraar is het succes te danken aan de combinatie van een ORV met de beste prijs-kwaliteitverhouding, een excellent digitaal proces en de hechte relatie met het intermediair.

Datum geplaatst: 13-05-2019

“TAF groeit al jaren hard”, aldus TAF directeur Nicole Hollander. “In 2017 bereikten we, dankzij de groeiende huizenmarkt, zelfs een recordgroei van 70.000 ORV-polissen in één jaar. We zijn de financieel adviseurs waarmee we samenwerken dankbaar dat ze ons zo goed en trouw weten te vinden. We zijn volledig afhankelijk van hen, aangezien we geen direct verkoopkanaal hebben. Met ons team van 50 medewerkers werken we er elke dag dan ook keihard aan om klantervaringen te verbeteren. Het geheim is moderne technologie – aanvragen moet snel en soepel gaan – in combinatie met het bieden van ouderwetse service.”

Waardering

Hollander: “Onze overlijdenrisicoverzekeringen worden al negen jaar op rij door MoneyView gewaardeerd met 5 sterren voor zowel prijs als kwaliteit. Verder werd TAF dit jaar tot beste partner efficiency uitgeroepen in het Adfiz Prestatie Onderzoek.”

De Hoop

Sinds begin dit jaar werkt TAF samen met De Hoop. Een Nederlandse herverzekeraar die is gespecialiseerd in de acceptatie van mensen met zeldzame en gecompliceerde aandoeningen. Hollander: “De reden van deze samenwerking is dat we een ORV toegankelijk wil maken voor iedereen. Maar het mag niet ten koste gaan van de efficiency. Daarom is de zogenaamde TAF Maatwerk ORV automatisch als vangnet opgenomen in het reguliere aanvraagproces. De financieel adviseur hoeft er dus niets extra’s voor te doen. Wordt een reguliere aanvraag om medische redenen afgewezen? Dan wordt de aanvraag automatisch ter herbeoordeling voorgelegd aan De Hoop. Doorgaans ontvangt de klant binnen enkele dagen alsnog een nieuw voorstel. Hierdoor komt de totale acceptatiegraad uit op 99,92%.”