VVT Inkomensaanvulling Verzekering

TAF en Quantum Leben hebben in samenwerking met Kuijpers & Kuijpers een totaaloplossing ontwikkeld voor werknemers in de Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT-sector): de VVT Inkomensaanvulling Verzekering. Deze verzekering vervangt volledig de PAWW-regeling van Stichting PAWW en biedt daarnaast een gegarandeerde aanvullingsuitkering bij arbeidsongeschiktheid tot 70 procent van het laatstverdiende salaris.

Volledige en betaalbare bescherming

Als je als werknemer in de VVT-sector getroffen wordt door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, ben je financieel erg kwetsbaar. In de huidige CAO is er op dat vlak weinig geregeld. En individueel iets afsluiten of regelen? Dat is vaak duur. Het gevolg is dat het inkomen op den duur fors terugvalt.

Met de VVT Inkomensaanvulling Verzekering wordt een forse inkomensdaling voorkomen bij werkloosheid of langdurige arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering biedt twee met elkaar samenhangende dekkingen:

VVT PAWW

Deze verzekert een langere uitkering bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en vervangt volledig de regeling van de Stichting PAWW.

VVT WIA Hiaat Uitgebreid

Deze biedt een gegarandeerde uitkering bovenop de UWV- en PFZW-uitkering bij arbeidsongeschiktheid tot 70 procent van het laatstverdiende salaris.

  • Ik ben werkgever

    Bent u werkgever in de VVT-sector en wilt u graag meer weten over de VVT Inkomensaanvulling? Wij leggen graag aan u uit welke oplossingen we voor u hebben en hoe u deze verzekering aan kunt vragen.

    Meer informatie

  • Ik ben werknemer

    Bent u werknemer in de VVT-sector en wilt u zich werkloos of arbeidsongeschikt melden? Ga dan naar onze pagina voor werknemers. Daar vindt u ook meer informatie wat deze verzekering voor u betekent.

    Meer informatie

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award 2022 ORV  Gouden Lotus Award 2022 INKOMENDFO 2021 Beste gevolmachtigdeAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact