iptiQ

iptiQ is een 100% dochter van Swiss Re, een prominente aanbieder van herverzekering, verzekering en andere vormen van risico-overdracht. Swiss Re heeft meer dan 150 jaar ervaring in het succesvol beheren van financieel risico.

Betrouwbaar verzekeren

iptiQ is een leverancier van uitgebreide levensverzekeringsoplossingen. Het bedrijf opereert in Europa en is onderdeel van Swiss Re, één van ’s werelds sterkste financiële instellingen. Dit betekent dat iptiQ kan bouwen op een financieel sterke organisatie die beschikt over uitgebreide kennis en een zeer goede reputatie op het gebied van innovatie. iptiQ is door De Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt. En staat onder toezicht van Commissariat Aux Assurances (CAA).

Aangesloten bij KiFiD
iptiQ is aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Een onafhankelijk instituut waar consumenten terecht kunnen met vragen of klachten. Het advies bij het KiFiD is voor iptiQ bindend.

TAF en iptiQ 

TAF is gevolmachtigd agent van iptiQ en is verantwoordelijk voor de acceptatie, administratie, het beheer en de schadeafhandeling van polissen. Bij vragen over uw verzekering bij iptiQ of over de afhandeling van een schade, kunt u contact met TAF opnemen.