Chubb (voorheen ACE)

Chubb European Group maakt onderdeel uit van de Chubb Group. Chubb is een wereldwijde (her)verzekeraar van schade- en personenverzekeringen met kantoren in 54 landen.

Betrouwbaar verzekeren

Chubb is de grootste beursgenoteerde brand – en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Ze is door de Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt. En lid van het Verbond van Verzekeraars.

Aangesloten bij KiFiD
Chubb is aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijk instituut waar consumenten terecht kunnen met vragen of klachten. Het advies bij het KiFiD is voor Chubb bindend.

Duurzaamheidsbeleid

Chubb erkent haar verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit uit zich in het aanbieden van oplossingen die klanten helpen milieurisico's te beheren, het verminderen van hun eigen milieu-impact en het leveren van een zinvolle bijdrage aan milieu-oorzaken. Dit realiseert Chubb op een aantal manieren, waaronder:

 • Wereldwijd projecten ondersteunen die een positieve invloed hebben op het milieu
 • Het beschermen van biodiversiteit en het redden van land
 • Beheer van milieurisico's voor hun klanten met innovatieve producten en 'ris-engineering'-oplossingen
 • Verminderen van de milieu-voetafdruk van hun eigen activiteiten

Meer informatie vindt u op de website van Chubb.

TAF en Chubb

TAF is gevolmachtigd agent van Chubb en is verantwoordelijk voor de acceptatie, administratie, het beheer en de schadeafhandeling van polissen. Bij vragen over uw verzekering bij Chubb of over de afhandeling van een schade, kunt u contact met TAF opnemen.

Chubb en ACE gefuseerd
In 2016 is Chubb overgenomen door ACE.  Het bedrijf gaat verder onder de naam Chubb. Deze naamswijziging heeft geen gevolgen voor TAF verzekeringen die zijn aangegaan met verzekeraar ACE.

Statutaire zetel
 La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Frankrijk. Chubb Life Europe SE heeft een volledig volgestort maatschappelijk kapitaal van €6.127.501.

Privacy verklaring

Twee juridische entiteiten

Chubb European Group and Chubb Life Europe zijn twee verschillende juridische entiteiten:

 • Chubb Life Europe SE (voorheen ACE Europe Life)
  De juridische entiteit van ACE Europe Life SE is per 1 april veranderd naar Chubb Life Europe SE. Chubb Life Europe SE is een onderneming die valt onder de Franse Wet op de Verzekeringen (Code des Assurances) met registratienummer 497 825 539 RCS Nanterre.
  Chubb Life Europe SE, Nederlands bijkantoor, Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam, is ingeschreven bij KvK Rotterdam onder nummer 24414052. In Nederland valt zij onder het gedragstoezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
  SCFR rapport
   
 • Chubb
  Chubb (CEG) maakt onderdeel uit van de Chubb Group. Chubb een onderneming die valt onder de Franse Wet op de Verzekeringen (Code des Assurances) met registratienummer 450 327 374 RCS Nanterre. 
  SCFR rapport