BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif is wereldleider op het gebied van betalingsbescherming. In Nederland heeft zij al meer dan 25 jaar ervaring en er zijn meer dan 500.000 klanten uitstekend verzekerd bij BNP Paribas Cardif.

Betrouwbaar verzekeren

BNP Paribas Cardif is een Franse verzekeraar met bijkantoren over de hele wereld waaronder in Nederland. BNP Paribas Cardif staat onder toezicht van de Franse Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR) en van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook is BNP Paribas Cardif lid van het Verbond van Verzekeraars.

Aangesloten bij KiFiD

BNP Paribas Cardif is aangesloten bij KiFiD, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Dat is een onafhankelijk instituut waar consumenten terecht kunnen met vragen of klachten. Het advies bij het KiFiD is voor BNP Paribas Cardif bindend.

Duurzaamheidsbeleid

Vanaf 2012 heeft BNP Paribas Cardif in Nederland duurzaam beleggen opgenomen en vastgelegd in haar beleggingsbeleid. Zo investeert BNP Paribas Cardif minimaal 20% van haar aandelenkapitaal in duurzame fondsen en blijft zij kijken naar opties om verder te verduurzamen. Ook wordt er belegd in groene obligaties waarvan de opbrengsten bestemd zijn voor afzonderlijke en specifieke duurzame investeringsprojecten, gericht op bijvoorbeeld zonne- en windenergie.

Meer informatie vindt u op de website van BNP Paribas Cardif.

TAF en BNP Paribas Cardif

TAF is gevolmachtigd agent van BNP Paribas Cardif en is verantwoordelijk voor de acceptatie, administratie, het beheer en de schadeafhandeling van verzekeringen. Bij vragen over uw verzekering of over de afhandeling van een schade, kunt u contact met TAF opnemen.

Privacyverklaring

SCFR rapport