Datum geplaatst: 13-03-2019

Vacature Schadebehandelaar overlijdensrisico (40 uur)

Als schadebehandelaar neem je de overlijdensclaim in ontvangst, je toetst de dekking aan de hand van de polisvoorwaarden en je bent eerste aanspreekpunt voor de nabestaanden en de tussenpersoon. Daarbij werk je intensief samen met de medisch adviseur en de verzekeraar. Je hebt regelmatig  telefonisch en schriftelijk contact met alle betrokkenen en verzorgt een eventuele uitkering. Kortom je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de behandeling van een claim.

Team                                                        

Samen hard werken met veel plezier, dat is wat we doen. De afdeling bestaat uit 7 gemotiveerde collega’s. Een goede sfeer en gezelligheid is binnen TAF erg belangrijk. Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan onderstaand filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=jOtnrPwTBRc

Wat verwachten wij van jou?

Een schadebehandelaar met een TAF-hart is kritisch, heeft een gezond boerenverstand en beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Je werkt gestructureerd, komt je afspraken altijd na en bent in staat om polisvoorwaarden te lezen en te interpreteren. Je werkt snel en accuraat en legt alles netjes vast in onze systemen. Je leidt telefoongesprekken in goede banen. Je luistert, vat samen en vraagt door. Ook bij weerstand buig je dit om tot een constructief gesprek. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré. Ook niet onbelangrijk is het feit dat je op korte termijn beschikbaar bent.

Wat mag jij van ons verwachten?

Van ons krijg je een marktconform salaris en dragen we bij aan je pensioen. Van je salaris reserveren we iedere maand alvast 8% vakantiegeld. Dit kun je weer uitgeven tijdens de 25 vakantiedagen die je op jaarbasis van ons krijgt. Je reiskosten naar ons mooie kantoor in het centrum van Eindhoven worden vergoed mits de enkele reisafstand minimaal 10 kilometer bedraagt. Om de maand goed af te sluiten hebben we elke laatste vrijdag van de maand een borrel in de stad. Dit is een uitgelezen kans om ook eens te kletsen met onze collega’s van de buitendienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Solliciteer dan direct. Voor meer informatie kun je altijd bellen op 040 - 707 38 90.

 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.