Datum geplaatst: 30-04-2019

‘Maak jij fans van onze klanten?’

Binnen TAF is geen dag hetzelfde, laat staan als medewerker polisadministratie. Je beantwoordt de meest uiteenlopende  vragen. Vooral telefonisch, maar ook per e-mail. Daarbij verleen je de beste service aan onze klanten: de financieel adviseurs waarmee we samenwerken en natuurlijk onze verzekerden. Voor de afwisseling voer je ook administratieve werkzaamheden uit, zoals het doorvoeren van wijzigingen.

TAF daagt je uit om het beste uit jezelf te halen en daarnaast het beste resultaat voor de klant te realiseren. Maak fans van onze klanten!  Daarbij mag je lekker creatief zijn; doe meer dan de klant verwacht of stuur eens een kaartje of een warme e-mail  om je betrokkenheid te tonen.

Team

Samen hard werken met veel plezier, dat is wat we doen. De afdeling bestaat uit een hechte groep gemotiveerde medewerkers. Een goede sfeer en gezelligheid is binnen TAF erg belangrijk. Er is zelf een heuse fun@work projectgroep. Wil je de sfeer proeven? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Wat verwachten wij van jou

Je bent een spontaan en open persoon die het een uitdaging vindt om klanten zo goed mogelijk telefonisch  te helpen.  Jij helpt mee om de klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Heb je deze ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening? Dan heb je een streepje voor. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kun je snel schakelen en ben je accuraat. Naast een MBO+ werk/denkniveau is het hebben - of binnen 6 maanden halen - van je WFT basis opleiding een must!

Wat mag jij van ons verwachten

Naast een marktconform salaris, pensioenbijdrage en vakantiegeld bieden we je een leuke werkomgeving. We zitten midden in het bruisende centrum van Eindhoven. Daar sluiten we elke laatste vrijdag van de maand af met een borrel. Een uitgelezen kans om eens bij te kletsen met jouw collega’s van de buitendienst.  Verder staat er gratis fruit in het werkcafé en – voor de liefhebbers-  een tafelvoetbalspel. Werken binnen de verzekeringsbranche saai? Niet bij TAF!

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ontvangen we graag je CV met daarbij een korte motivatie. Wil je eerst nog wat meer informatie neem dan contact op met Emmy van Berkel via 040 - 707 38 90.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.