Datum geplaatst: 08-04-2019

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de omzet en het resultaat van je eigen werkgebied (Groningen, Friesland, Drenthe). Groei realiseer je door het aantal polissen die worden afgezet te verhogen, maar hierbij staat de kwaliteit en dus de relatie met onze intermediairs voorop!
Doordat je veel intensieve contacten hebt met intermediairs ben je voornamelijk onderweg naar afspraken met intermediairs. Je gesprekken hebben een adviserend karakter. Je adviseert op een persoonlijke en professionele manier en bent betrokken bij de zakelijke omstandigheden van het intermediair en zijn persoonlijke belevingswereld. Je plant afspraken met bestaande intermediairs zelf, en signaleert ook kansen om nieuwe intermediairs aan te laten sluiten bij TAF. Je bent in staat jouw klanten te overtuigen van de kracht van onze producten en kan hen motiveren tot een intensieve samenwerking.

Team

Samen hard werken met veel plezier, dat is wat we doen. De afdeling bestaat uit een kleine en diverse groep gemotiveerde medewerkers. Een goede sfeer en gezelligheid is binnen TAF erg belangrijk. Wil je de sfeer een beetje proeven, bekijk dan onderstaand filmpje.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een enthousiast en zelfstandig persoon met een behoorlijke dosis overtuigingskracht en woonachtig in de regio Noord-Oost Nederland (Groningen, Friesland of Drenthe). Je bent fulltime beschikbaar, beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt de benodigde WFT opleidingen afgerond. Verder heb je enkele jaren werkervaring in een commerciële functie binnen de financiële dienstverlening en ben je bekend met de wereld van intermediairs. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

Van ons krijg je een marktconform salaris inclusief 8% vakantiegeld en dragen we bij aan je pensioen. Daarnaast krijg je een leaseauto, laptop en mobiele telefoon tot je beschikking. Om de maand goed af te sluiten hebben we elke laatste vrijdag van de maand, na de buitendienstvergadering, een borrel in de stad. Dit is een uitgelezen kans om ook eens te kletsen met onze collega’s van de binnendienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ontvang ik graag je CV met daarbij een korte motivatie.Voor meer informatie kun je me altijd bellen op 040 - 707 38 90.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.