Een goed belegde boterham bij arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandig ondernemer haalt u uw inkomen uit de omzet van uw bedrijf. Wat als die omzet wegvalt, omdat u door ziekte of een ongeval voor langere tijd niet kunt werken? Uit onderzoek blijkt dat bijna 70 procent van alle zelfstandigen dan onvoldoende reserves heeft om de vaste maandelijkse lasten te kunnen betalen. Daarom is er de TAF GoedGezekerd AOV. Die zorgt ervoor dat uw huishouden door blijft draaien bij arbeidsongeschiktheid. Is dat geen fijne gedachte?

 

TAF. Het AOV-alternatief voor zelfstandig ondernemers.
Maar liefst 880.000 zelfstandig ondernemers in Nederland zijn niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Daarom is in het pensioenakkoord afgesproken dat elke zzp’er, beroepsbeoefenaar en DGA zonder personeel zich voortaan verplicht moet verzekeren. De voorgestelde verplichte regeling biedt geen maatwerk en pakt voor veel ondernemers ongunstig uit. Gelukkig komt er, zoals het er nu naar uit ziet, een zogenaamde opt-out. Dat betekent een vrijstelling als u een bestaande arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt die minimaal gelijkwaardig is aan de verplichte verzekering. Wacht niet op de verplichte AOV en zorg dat u nu al goed verzekerd bent tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. 

Kiest u voor de TAF GoedGezekerd AOV?
Dan kiest u voor flexibiliteit en een lagere maandpremie in vergelijking tot de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering van de overheid. Overtuigd? Uw verzekeringsadviseur helpt u graag met het samenstellen van de AOV die het beste bij u past.