Een goed belegde boterham bij arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandig ondernemer haalt u uw inkomen uit de omzet van uw bedrijf. Wat als die omzet wegvalt, omdat u door ziekte of een ongeval voor langere tijd niet kunt werken? Uit onderzoek blijkt dat bijna 70 procent van alle zelfstandigen dan onvoldoende reserves heeft om de vaste maandelijkse lasten te kunnen betalen. Daarom is er de TAF GoedGezekerd AOV. Die zorgt ervoor dat uw huishouden door blijft draaien bij arbeidsongeschiktheid. Is dat geen fijne gedachte?

 

TAF. Het betaalbare AOV-alternatief voor zelfstandig ondernemers.
Maar liefst 880.000 zelfstandig ondernemers in Nederland zijn niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Daarom is in het pensioenakkoord afgesproken dat elke zzp’er, beroepsbeoefenaar en DGA zonder personeel zich verplicht moet gaan verzekeren. Omdat het invoeren van de verplichte verzekering nogal wat voeten in de aarde heeft, laat de verplichting nog wel even op zich wachten. Arbeidsongeschiktheid kan u echter vandaag al overkomen. Wacht niet op de verplichte AOV en zorg dat u nu al goed verzekerd bent tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Kiest u voor de TAF GoedGezekerd AOV?
Dan kiest u voor een verzekering die de maandelijkse vaste lasten dekt en de kosten voor levensonderhoud. Dit betekent een lagere maandpremie in vergelijking tot een traditionele AOV die het hele inkomen verzekerd. En een vrijstelling voor de verplichte AOV, zoals het er nu naar uitziet. Overtuigd? Uw verzekeringsadviseur helpt u graag met het samenstellen van de AOV die die het beste bij u past.

 

Klantervaring mevrouw Eggink TAF GoedGezekerd AOV