social media
  • TAF op Linkedin
  • TAF RSS Feed
  • TAF op Twitter
  • TAF kanaal YouTube
Ernstige ziekte en Ongeval Polis Hoe ziet het leven eruit als je blijvend letsel overhoudt aan een ongeval, of geconfronteerd wordt met een hartaanval of kanker? Ben je in staat om de gevolgen daarvan financieel op te vangen? Vaak niet. Daarom komt TAF met de Ernstige Ziekte en Ongeval Polis.
Bekijk op de verzekeringskaart de kenmerken van deze verzekering in het kort.

 

 

In Nederland geven we gul aan goede doelen en grote rampen. Gemiddeld zo’n 10 euro per persoon per maand. Maar stel dat je zelf te maken krijgt met een ernstige gebeurtenis. Heb je dan alles goed geregeld? Maar weinig Nederlanders hebben maatregelen genomen om zichzelf en hun gezin tegen de financiële gevolgen van ernstige gebeurtenissen te beschermen. Ze denken dat hun autoverzekering voldoende zekerheid biedt of dat hun werkgever wel iets geregeld heeft. Kijk in onderstaand filmpje hoe het echt zit.

 

 

Waar andere verzekeraars wegkijken, wijzen wij op de verantwoordelijkheid die iedereen voor zijn partner en kinderen zou moeten nemen. Met een unieke combinatie van dekkingen, die u volop ruimte biedt om uw levensgeluk financieel veilig te stellen. Op het lijf geschreven voor iedereen in Nederland. Wie kan nog zonder?

De TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis biedt een ruime financiële tegemoetkoming bij een hartaanval, hersenbloeding of kanker, bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval en bij overlijden als gevolg van een ongeval.

De voordelen van de Ernstige ziekte en Ongeval Polis

  • Keuze uit drie dekkingen met een modulaire opbouw. U kunt er voor kiezen om slechts één van de drie dekkingen te verzekeren, of twee, of alle drie.
  • Als u kiest voor de dekking ernstige ziekte in combinatie met de dekking voor blijvende invaliditeit en/of de dekking voor overlijden, ontvangt u een korting van 15% op de premie voor de dekking ernstige ziekte.
  • Ruime verzekerde bedragen om uit te kiezen. U kunt het verzekerde bedrag jaarlijks verhogen of verlagen. En u kunt er elk jaar voor kiezen om een dekking uit uw verzekering te verwijderen of toe te voegen.
  • Een dagvergoeding voor ziekenhuisopname of thuisherstel in de dekking voor ernstige ziekte. De dagvergoeding bedraagt tussen € 25,- en € 125,-, afhankelijk van het verzekerd bedrag dat u kiest voor de dekking ernstige ziekte.
  • U hoeft geen gezondheidsverklaring in te vullen of medische keuring te ondergaan.

Wilt u meer weten over onze Ernstige ziekte en Ongeval Polis?
Neem contact met ons op of met uw financieel adviseur. Heeft u geen adviseur, dan zoeken wij er een voor u. Vul het formulier in en we zorgen ervoor dat een adviseur contact met u opneemt.