social media
  • TAF op Linkedin
  • TAF RSS Feed
  • TAF op Twitter
  • TAF kanaal YouTube
Ook in 2016 zijn de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF weer met 5 sterren gewaardeerd door MoneyView. Voor het zesde jaar op rij scoort TAF uitstekend op zowel prijs als voorwaarden. Dat is uniek, want geen enkele andere verzekeraar scoort op beide elementen het maximale aantal sterren.

Hans van Mourik, productmanager van TAF: ‘We zijn er trots op dat we al zo lang aan de top staan.  Het succes is toe te schrijven aan onze drive om constant te verbeteren. Dat uit zich in de productverbeteringen die we regelmatig doorvoeren, zonder dat dit ten koste gaat van de lage prijs. Maar ook in onze dienstverlening willen we excelleren. Zo verbeterden we vorig jaar ons aanvraagproces. Hiermee kunnen onze relaties snel, soepel en volledig online een overlijdensrisicoverzekering aanvragen. Naast digitaliseren, hechten we ook veel waarde aan goede en persoonlijke service. Niet voor niets beoordeelt het intermediair onze dienstverlening met een 8,4*.’

Hoogste waardering prijs
Voor bepalen van de overlijdensrisicoverzekering met de beste prijs onderzocht MoneyView 53 producten. Daarbij zijn 2.160 klantprofielen doorgerekend en geanalyseerd. De TAF overlijdensrisicoverzekering komt twee keer als winnaar uit de bus met 5 sterren voor prijs annuïtair dalende ORV.

Hoogste waardering voorwaarden
Ook op gebied van voorwaarden behalen de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF de maximale score van 5 sterren. Zowel de TAF Special ORV (risicodrager Credit Life) als de TAF personal ORV (risicodrager Quantum Leben) worden bekroond. De verzekeringen onderscheiden zich vooral door:

Ruimere acceptatiegrenzen;

  • Mogelijkheid tot optierecht bij een gelijkblijvende dekking;
  • Mogelijkheid tot vooruitkering bij terminale ziekte;
  • Niet hanteren van een ‘en bloc’  clausule;
  • Mogelijke teruggaaf van de afkoopwaarde bij tussentijdse beëindiging.

Meer productinformatie over de overlijdensrisicoverzekeringen van TAF kunt u vinden op Special ORV en Personal ORV.

Special item Overlijdensrisicoverzekeringen is gratis te downloaden op www.specialitem.nl